Trött.

SÅ trött på att blogga!

Upptäckt.

Jag har ofrivilligt skaffat dreadlocks. Inte helt oväntat, aspekter som sunda vanor och personlig hygien har en tendens att helt försvinna under hemtentaveckor. Det förklarar ju en del.

Hur som haver. Jag är i princip klar med tentan från helvetet, har till klockan 14 imorn på mig så jag funderar på att ta lite sömn nu. Åker ju trots allt till Spanien på lördag, då måste jag ju vara pigg.

Var för övrigt och tittade på två helt undbara lägenheter idag. En i Riseberga (EMMMEEE) och en i tattarkvarteret Sofielund. Älskade båda två, får jag dem inte tänker jag lägga mig i en hög och lipa. Ja alltså, det räcker med en av dem :)

Är för övrigt sanslöst deprimerad. Mina catz befinner sig hos moster Lotta, hon ska sitta barnvakt till dem när vi är utomlands. Och det har aldrig varit tommare här hemma än just nu :'( Ingen Myris som snarkar och ingen Humlan som gapar och skriker :( fy.

Nu tänker jag sova. God natt party people! (...)

Hemtenta..

.. är tråkigt.. :(
Jag saknar mina katter.

Lista över 2011.


Låt: Sieze the Day (Hoffmaestro)
Parfym: Gucci Rush
Produkter: Allt från mitt älskade Body Shop
Beroende: Titta på How I Met Your Mother
Tidning: OmVärlden
Bok: Den Förlorade Symbolen (Dan Brown)
Bostäder: Cronquist kaa!
Serier: How I Met Your Mother, Scrubs, Family Guy..
Fika: Saffranssnäckan från Espresso House som kom i slutet av november, underbar!
Pryl: Min gungstol som jag fick av Bente och Catharina
Bästa film: The Hangover - part II
Sämsta film: Sanctum
Restaurang: Indian Curry Hut
Alkoholfria dryck: Varm Oboy på Old Trafford!
Alkohol dryck: Första ölen som jag invigde SRF med
Craving: Lussekatter
Färg: Manchester United-rött
Maträtt: Pasta
Länder: Sverige och England x 2
Godis: Marabou Daim
Träning: Fotbollsträning, styrketräning, löpning, yoga, spinning, gympa.. lite av varje

untz untz untz!

Glory Man United! Jävla fin dag när United slår ut Fuckin' Shitty ur FA-cupen, det ska jag fira med en god kvällsmat, samt att raka Rilles rygg. Härligt.

Ineffektivt beteende.

Här sitter jag. Med en lägenhet att städa, ett seminarium och ett paper att skriva, en man att väcka och en match att se. Ändå sitter jag bara här. Fel dag att ta en långfrukost på. Men men, det är trots allt söndag och klockan är bara 11.

Tänker inte sätta min fot utomhus idag i detta satans skitvädret. Möjligtvis för att dra bort till gymmet ikväll, men det är verkligen det enda i så fall. EN dag har man sett solen på hela denna veckan, EN. Frågan är vilket som är värst i Malmö just nu, vädret eller dödsskjutningarna..

Nej, nu ska jag ta tag i min ångest (Shitty - United senare..) och städa lite. "För här ser ut" som Julias mormor sa :)

Sveriges jobbigaste människor.

1. Paolo Roberto
2. Lotta Engberg
3. Siba-Fabian
4. Peter Jihde
5. Eva Rydberg

Hjälp, någon?

Kan inte någon vänlig själ gå till typ Jysk eller så och köpa 6 kuddar och två täcken (EJ DUN!) som är stora och asfluffiga till mig? Släng gärna in två nya tjocka bäddmadrasser i dealen med så bjuder jag på middag. Kan denna någon dessutom ordna så att vi får 2:an i Riseberga eller 3:an här borta på Dalaplan blir jag bara så vansinnigt glad. Kom igen nu, någon?

Äntligen!

Datorn is back! I vanlig ordning har min dator varit kaputt, därav det dåliga bloggandet. Men jul och nyår har i alla fall varit bra och jag känner mig verkligen på gång, detta är mitt år! -8 kg sen i oktober och det pekar neråt, jag tycker att jag är ganska duktig. Och som grädde på det förbaskat goda potatismoset ska vi på fyra lägenhetsvisningar nästa vecka och lördagen efter det drar vi till det soliga Spanien i två underbara veckor. Okej, där emellan ligger en otrevlig liten hemtenta som tyvärr måste göras men det ska jag inte låtsas om nu.

Life is good!