Vilket mög.

Jag sitter här och är tjurig. Fan med, denna dagen som började så bra. Först var jag nere på Sunline och solade, kom hem och åt en god frukost, snackade med Enarsson som lovade mig VIP-platser till Hällaryds hemmamatcher (fniss) och begav mig sen till skolan för en riktigt bra föreläsning om epistemologi och ontologi. Så bra som en dag kan bli liksom.

Och sen kom jag till träningen och då fuckade allting ur totalt. Det ger mig inte ett skit att bli behandlad som en förståndshandikappad femåring. Jag satsar inte alls på fotbollen och det gör mig verkligen ingenting om inte allting alltid klaffar eller är perfekt, men INTE FAN går jag dit för att bli en sämre fotbollsspelare och dessutom toppförbannad och sjukligt irriterad. Nåja, nog om det. Inget blir bättre av att gnälla, men var bara tvungen att spy lite galla. Bara att bita ihop.. som vanligt..

Som grädden på moset spydde jag när jag kom hem. Om det beror på ilska, att jag var sjuk igår, att jag inte åt innan träningen eller om jag helt enkelt håller på att bli dödssjuk låter jag vara osagt. Poängen är att jag är vansinnig. Tur man bor i Malmö i alla fall, har man tur blir man skjuten i huvudet nästa gång man går ut!

Vill för övrigt tillfoga att Jenny i Sveriges Mästerkock är en idiot. Adios!

FUCK ALL YOU SCOUSERS 'CAUSE MANCHESTER RULE!

Kvällsmys!

Nattmys snarare. Jag sitter uppe och skriver mitt PM om gatubarns rättigheter i Mexico, Inter-amerikanska konventionen, deklarationen, domstolen, kommissionen och bla bla bla. Men som tur är har jag världens bästa kisar som kommer och myser med mig då och då :)



Jag får pussar!

Tomb stone humor.

"Here lies Lester Moore, four slugs from a 44. No less, no more."

MAT!

Listtjuven Lisa har varit igång igen, och denna gång är det McFrany som är offret.. :D


Varm dryck Te
Kall dryck Cola eller Exotic Bitch (Pinnen fattar)
Alkoholhaltig dryck Öl
Drink IFK Surprise, fan vad jag festar bra på den! ;D
Pålägg Ost och gurka+tomat
Grönsak Morot
Frukt Clementin
Bär Blåbär
Krydda Cayenne, kanel, koriander, chili.. allt!
Godis Dumle
Snacks Popcorn eller chips med dippa
Choklad Marabou Daim
Ost Fetaost
Sallad Pizzasallad?
Tårta Pannkakstårta
Bakverk Kanelbullar, lussekatter, gifflar, muffins, kladdkaka, cheescake, sirapskakor.. ge mig allt!
Sås Beror på vad.. bea, tsatziki, vitlökssås, kebabsås á la Karlshamn, mammas currysås..
Glass Ben&Jerrys Chocolate Fudge Brownie och Cookie Dough
Snabbmat Pizza, fiskburgare, pommes, falafel
Flingor Frebacos osötade havreringar.. GOTT SNACK!
Pizza Med löjligt mycket ost
Naturgodis/Nötter Något med kokos
Soppa Ärtsoppa med massa senap, grönsakssoppa med ostmacka eller tomatsoppa med massa pasta i
Utländskt kök Indiska köket slår allt
Halstablett/Tuggummi Vet i fasen, men det brukar ligga en påse Extra White här hemma..
Äter inte Kött

Soulweeper.



Och varför blev just jag så satans komplicerad..?

LIS(T)A

Snott en lista från Emme, som jag btw tillbringade större delen av min onsdag hos. Första gången jag var i hennes och Jens nya casa, och framför allt: första gången jag träffade ljuvliga lilla Alice. För att vara rå men ärlig så brukar jag inte tycka att såna småttingar är speciellt söta, men Alice, hon smälte mitt hjärta. SUPERSÖT och världens mjukaste lilla dubbelhaka <3
Just det, listan var det ja.

1. De 3 senaste köpen jag gjort är:
Ett par svarta tajta jeans, en lång svart kofta (well needed!) och en ring.


2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är:
Kändis.. haha ja det är väl någon fjant/lyxlirare i Blekingefyran som tror han är någon jävla stjärna.. patetiskt är vad det är.

3. Det senaste jag googlade:
Good Charlotte, Bloody Valentine (ville veta när den skrevs)

4. Mitt absolut sämsta köp någonsin:

Helt klart biobiljetter till filmen Greenberg. Det var det säsmta jag någonsin varit med om, och då ska det tilläggas att jag såg IFK:s alla matcher sommaren -04.

5. I min handväska har jag just nu:

Andvänder som bekant inte handväska eftersom det är skitfult, men i min axelremsväska har jag min telefon, nycklar, plånka, kalender, penna, ibumentin, handsprit, försvarets hudsalva (bra mot allt utom benbrott och klamydia som Bente brukar säga!) och läppglans.

6. Min favoritgata i världen:
Vintervägen i Rosenkällan, Karlshamn.


7. Mitt signaturplagg är:
Tunika och schal.

8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är:
Det finaste är en mörkblå schal med orangea och rosa blommor som jag ärvt av min älskade gamlamormor och det dyraste är nog min vinterjacka.

9. Jag är beroende av:
Fotboll, gott käk och att läsa.

10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord:
Ball, bekväm och retro.

11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja:

Monki, ingen tvekan!

12. Jag har aldrig köpt något från:

Handlar väldigt lite från kärringaffärer som Kappahl, Lindex och Cubus..

13. Jag fyndar bäst på:
Monki, Gina, Second Hand eller möjligtvis Weekday (skor iaf)

14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja:

Absolut ingen annans, älskar min stil och min garderob! Okej, kanske Agneta Fältskogs från 70-talet. Ascoolt hade det varit!

15. Mitt nästa stora inköp:
Vårjacka förmodligen.

16. Min stilikon är:
Nicole Richie, som trots att hon är en pantad idiot har ungefär samma stil som jag fast typ dyrare. Även Ashley Olsen-inspirerade grejor går hem, särskilt skor och accessoarer.

17. I min skosamling har jag:
ALLT! Utom högklackat eftersom jag är strängeligen förbjuden att använda det, pga alla mina fotskador. Bullshit.

18. Min drömväska är:
En randig påsväska med pärlor.

19. Varje månad shoppar jag för:
Omöjligt att säga, det varierar kraftigt.

20. På nätet shoppar jag helst:

H&M, Nelly och Asos.

21. Min favorit-modeblogg är:
www.fashiontoast.com

22. Jag är som snyggast när jag är:
Fit, tränad och brun! (SOM jag längtar tills näst det inträffar..)

23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag:
Ingen! Jag kör min egen grej.

24. Mitt hår är:

Ljust, tjockt och lite bångstyrigt.


25. Mitt drömjobb är:
Rädda världen.

Update.

Med risk för att låta förbannat gammal nu, men FAN vad tiden går! Det är slutet av Mars redan, tre månader av 2011 är redan väck. Borta-POFF som Nappe brukar säga. Känns som det har gått skitfort, men när jag tänker på saken så har jag faktiskt åstadkommit rätt mycket nya grejer i mitt liv detta året än så länge:

  • Börjat jobba på Amnesty International i Lunds ESK-grupp. Det innebär att vi är den delen av Amnesty som främst sysslar med ekonomiska, sociala och kulturella frågor. Älskar det, känns verkligen bra.
  • Tro det eller ej, men jag har börjat på dans. Skakar rumpan på afro (afrikansk dans) och fuego (latinamerikansk dans) flera gånger i veckan utöver fotboll och gym. Jävligt mycket roligare än att dra ut och löpa kan jag lova. Och kan ni tänka er, jag är faktiskt ganska bra på det. Otippat med tanke på min obefintliga koordination.
  • Eftersom jag har världens bästa dude så ska vi fira min födelsedag med en Londonresa. Jepp, det är sant. Jag har fått en resa till London i födelsedagspresent av Rille. Hur king är han?! <3
  • Planerar framtiden med att söka praktikplats och nya kurser till nästa termin, då vi har fritermin och får välja lite som vi vill. Tror det kommer blir helfestligt faktiskt. GOTT SNACK!
  • Eftersom jag svullade till mig med 5-6 kg över sommaren och hösten så har jag och Rille nu satt igång och droppa lite i vikt. Vi var lite småfeta i början av året faktiskt men nu är det på rätt väg och snart är vi granna att se på igen.
  • Vågade till slut blondera håret, som jag har velat fram och tillbaka om i typ ett år. Men nu är det gjort och from now on är blonderingsflaskan min bästa polare. Är fan så nöjd, och snart är det dags igen, wiihaaa!


Vill också inskjuta ett grattis till lillasyster Kapottski som tog körkort idag. Ska inte köra dig en meter till i livet Lotta, nu är det bannemig fan du som kör mig hädanefter! :D Love you duktiga baby sis!

"Hon har blommor i sitt hår"

Tisse, Nappe, Pinnen. Minns ni?! Tisses och Nappes version på Hon har blommor i sitt hår är det bästa jag någonsin hört. Tyvärr är den hemlighetsstämplad men här har ni originalet, lyssna och njut.

Tjejer, förstår ni att det är 7 år sedan?! Vad fan har hänt med tiden? Fan vad jag saknar er. Vi måste ha en reunion snart, denna sommaren ska vi ha the time of our lives.

Tisse, jag skrattade så jag grät åt ditt sms och åt Körslaget. My gosh, underbart :D

VOLBEAT.



Holding on to his words but baby
I saw an angel become the devil
Still they walk pretty good hand in hand
But baby I don't need any of them
heaven nor hell

Fuuuuuuuuuuuuck!

Fan med, nu har vi fått resultatet på uppsatsen. Ett fjuttigt jävla G blev det. Alla bara tjatar om att man ska vara glad för att man inte kuggar, men jag är väl för fan bättre än så?! Ursäkta, men jag är för bra för att vara en av de som bara hoppas på att bli godkända. Eftersom MVG inte finns på högskolan så är VG det högsta resultat man kan få, och om VG är det bästa så ska jag ta mig fan ha ett VG. Allt annat är ett misslyckande, punkt slut.

Jag har i alla fall tröstshoppat lite, och funderar starkt på att göra en sådan liplista på Spotify som Lotta har, med bara sorliga låtar som man gråter bra till när man är på värdelöst humör. Hon har redan snott det bästa namnet Cry me a River (Justin Timberlake) så jag får döpa min till det näst bästa, dvs Cry, Cry, Cry (Johnny Cash). Fantasin flödar..

Nej, fuck this shit säger jag.

Skolan.

Det är faktiskt helt okej att vara i skolan några dagar. Vi har annars rätt mycket självstudier men denna veckan blir det mychet Gäddhäng (skolbyggnaden för Globala Politiska Studier där jag läser heter Gäddan, därav ordvitsen..)
Fullt upp hela veckan lång, jobb till helgen. Inte fullkomligt bedrövligt för jag ska vara på den avdelningen där gamlingarna är hyfsat sociala och det är alltid kul.

Förra helgen körde vi allsång med endast United-låtar, så nu finns det 8 pensionärer här i Malmö som struttar runt och visslar på Glory Man United, Move, The Red Tribe, Bye bye Beckham, The Ginger Butcher (Scholes), The King of France (Cantona), He eats Labradors (Ji Sung), There's Only One Gary Neville, Giggsy the King, Fletcher the Stretcher, The Irish Rover (O'Shea) och Oh Sterford End. Och det är ju inte kattskit, som Pinnen brukar säga.



Kolla puman i mitt öra. Tottig.

Drar en djuuup suck!

Fram tills för ungefär ett år sedan har jag aldrig förstått hur man kan avsky sitt jobb. Antingen beror det på att jag är en tacksam person som inte har allför höga krav på sin arbetsplats, eller så har jag bara haft tur och hamnat på bra ställen. Verkligheten är förmodligen en kombo av dessa båda alternativ.

För exakt ett år sedan började jag som timvikarie här i Malmö i en av alla de stadsdelar som finns. Har ca fem vårdboenden som jag jobbar på, och trivs skitbra med det. Lite variation, plus att jag kan lägga upp jobbet ungefär hur jag vill. Allra oftast jobbar jag på mitt favoritboende där jag var hela sommaren och har varit någon/några dagar i veckan sedan dess, utöver skolan då. Älskar att jobba där för jag känner typ alla och 90% av både gamlingarna och personalen är underbara.

Sen finns det ett annat ställe som ingår i mitt distrikt, där jag jobbar ibland. Hyfsat sällan visserligen, som tur är. Ska inte snacka allför mycket om det men jag kan tala om att min första dag där för ett år sedan gav mig en otrolig förståelse för folk som hatar sitt jobb. Fan säger jag. Lärde mig under den veckan att arbetsuppgifternas jävlighet kvittar så länge man jobbar med schysst folk. Fattar inte hur man kan stå ut med att jobba på ett ställe där alla verkar hata varandra, eller typ medvetet försöker att knäcka varandra. För det är så det känns där.

Nej fy FAN säger jag! Tänk hur soft det hade varit att få jobba med personer som Sofie, Lina, Peter, Tom, Eric, Klara eller Susanne varje dag. Då hade varje dag varit perfekt. Men så är tyvärr inte fallet och därför tänker jag enbart sikta på att överleva denna dag :( Tycker inte man ska behöva känna så när man går till jobb, men visst. Nu är det som det är. Och jag gillar det inte.

Förlåt för detta deppiga men nu har jag ventilerat mig och är glad igen :)

Granny Quote.

Okej att min farmor har kläckt en del oförglömliga citat, men det här toppar nog listan so far. Jag skrattar så jag gråter.


Farmor: Vad ska du göra för trevligt i veckan lilla Lisa?
Lisa: Jag ska in till den nya HM-affären och shoppa upp mitt presentkort tänkte jag.
Farmor: Ååå, vad ska du då köpa för fint?
Lisa: Jag tänkte köpa underkläder som jag kan ha som extra fina. Typ om jag blir bortbjuden eller ska på fest så är det lite roligare att klä sig fint inifrån och ut liksom. Så man känner sig riktigt finklädd.
Farmor: Ja det har du rätt i. När vi var och festade med IFK för många år sen så ville jag också alltid ha fina underkläder. Man vet ju aldrig vad som händer i IFK-stugan, dessutom kan det ju vara bra att vara finklädd undertill om man hamnar på sjukhus, eller kanske hos polisen.


Jag kan inte sluta skratta.


Grattis Tesan!



Nej det är ingen vanlig dag
För det är Tisses födelsedag
Hurra hurra hurra!

Prayer för the weekend.

En skön helg so far. Jobbat mycket i veckan inklusive i fredags kväll, så en ledig lördag och söndag var precis vad jag behövde. Har dessutom haft en del att göra i skolan. Var och såg Sanctum på bio för någon dag sedan, mycket deprimerande och störig film. Värdelöst när man går på bio och så är filmen dålig.

Kvällen igår var däremot bättre, vi drog ut och spelade lite biljard och sen gjorde vi GI-pizza och såg Melodifestivalen, tro det eller ej. Underhållningsvärdet var som vanligt lika med noll, men har man inga förväntningar så gör det ingenting.

Har haft mysmorgon med katterna och strax blir det gymmet, skönt att vädra fläsket lite. Sen blir det GI-lasagne á la Lisa, fan vad jag ska kränga! Spela Mario Kart och lyssna på The Ark tänker jag också göra, det är kärlek det!

Kapottski.

Ja, som ni alla vet är min syster Sveriges mest oengagerade bloggare. Ingen nyhet. Men när hon väl är igång kan hon faktiskt få till det riktigt ordentligt. Här kommer ett utdrag ur Lottas blogg från september 2009.


"Varit en stund i skolan, men fick så fruktansvärt ont i magen så jag hoppade på stålhästen och cyklade hem. Resten av dagen kommer ändå bara bestå av att plugga och förmodligen övningsköra. Det händer inget speciellt nu i veckan, men på fredag flyttar jag in hos mia och kommer bo där till lördag eller söndag. Det kommer finbesöki från malmö av minn kära syster som kommer hit för att spela sin sista match i sitt älskade IFK. Och jag hoppas banne mig att det blir vinst då.

och om denna helgen inte består av fest så kommer jag bli galen"



Tycker avslutningen i detta inlägg var förbaskat rolig, och eftersom jag har varit vansinnig på alla idioter i min tillvaro hela dagen så välkomnar jag ungefär vad som helst som kan bidra till ett lättare sinne.

Fred ut.

Svenska för nybörjare.

Ja, jag vill ta tillfället i akt och spinna vidare på detta blogginlägg av Pinnen. Jag håller med om vartenda ord, plus att jag gärna skulle vilja tillfoga två kommentarer angående idiotiska och/eller opedagogiska/värdelösa föreläsare.

1. IQ-testa i förväg alla som har tillträde till föreläsningen i fråga, detta för att slippa onödiga frågor och blåsta kommentarer under föreläsningens gång så att vi med normal intelligens och allmänbildning slipper bli frustrerade.

2. Undvik gärna att prata värdelös svenska. Självklart är man ursäktad om man inte har svenska som modersmål, (eller råkar härstamma från Karlskronatrakten vilket måste vara fruktansvärt..) men jag kan tala om för er att våra föreläsare från Grekland och Argentina snackar förbannat mycket bättre än vad vissa av svenne-bananerna gör. Bifogar här en ordlista som kan komma väl till pass om du har funderingar på att läsa vid en svensk högskola:
  • ijengklien = egentligen
  • renässangs = renässans
  • ambulangs = ambulans
  • Krichangsta = Kristianstad (Tack Idis!)
  • changs = chans
  • pangschonerad = pensionerad
  • revangsera = revanschera


Det var det hela. Antar att ni förstår min irritation.

Classic baby, classic.



Lite söt är jag allt.

Internationella kvinnodagen.

Trots att vi kvinnor är förtryckta, diskriminerade och en andra klassens medborgare i skrämmande många länder och situationer så skulle jag aldrig vilja byta. Aldrig! Det är underbart att vara kvinna och jag älskar ta mig fan mig själv och alla andra tjejer som står upp för sig själva.

Som ni vet jobbar jag för Amnesty International i Lund, och vårt tema för denna stora dag blev massvåldtäkter i Demokratiska (HA!) Republiken Kongo. Vi har ägnat vår eftermiddag åt att informera om detta vidriga ämne, delat ut foldrar, pratat med intresserade och samlat namnunderskrifter för att skärpa lagstiftningen mot straffriheten för sexuellt våld som krigsstrategi.

Vi beställde hundratals namnkort för folk att skriva på och alla tog slut! Så jävla gött, jag är så glad och stolt att det är inte klokt!!! Ett sinnessjukt genomslag med andra ord, och jag kan inte nog tacka alla som idag bidragit med att försöka ge massvåldtäkternas offer upprättelse.

Vi hade också fint sällskap på Stortorget av F! och jag träffade så många härliga människor, plus att jag nu vet mycket mer om Feministiskt Initiativ än innan. Jag är lite av åsikten att det ungefär enbart är inhumana idioter, makt- och pengakåta medelålders gubbjävlar och svulstiga omänskliga liberaler som dras till att bli kommunpolitiker men jag har idag övervägt att det kanske inte är så. Inte i Lund iaf, för alla i F! som jag pratade med var helt fantastiska, män som kvinnor.

Jag kommer somna gott i natt för jag är stolt över mitt arbete och min insats.

Random!

Hallao ja! Har just nu placerat mitt lilla arsle i mor och fars soffa för att blogga lite granna. Lotta har massa bilder från sommaren som gick så jag tänkte bjuda på lite nostalgi, det är väl inte fel såhär i mörkaste vintern? (FAN vad jag vill ha sommar nu, eller åtminstone vår.. det är för helvete mars..)


Briggenfika med mina fantastiska vänner. USCH vad jag saknar er jämt <3


Jag och Kapottski precis innan vårt topprus på SteelPanthers gig. Haha underbart! "You suck ass!"


Fest hos Jocke och Linda på SRF. "Hur mår ni Sweden Rooooock?" Jo tack, rätt bra ser det ut som..



Lotta och Rille myste.


Emma och jag, kan nog vara det bästa fest-teamet världen skådat.


Kul att faffa ser så hiiimla till freds ut med mitt sällskap. Trevlig den.


Grannar på Bokö.


Pyret! Så jävla söt. Lätt världens finaste mise. Utom Humlan och Myran förztåz.


Nyvaken Lisa på Bokö. Sådär gullig.


Bokö! Paradiset med stort H..


Nu har jag mer sommarlängtan än någonsin! Ge mig Sweden Rock, grillkvällar, rosé, korta klänningar och bruna ben. NU helst! Fan vad denna sommaren kommer bli fet, jag ska verkligen njuta. Nu är det bara min födelsedag vi kan se fram emot, jag fyller nästan gammal kärring, sen får det gärna bli sommar så jag kan få sola, mysa och bete mig svinigt med Idis, Pinnen, Emma, Nappe, Sandra och Tissi. En sommar som stavas E-L-I-T är just vad jag vill ha!

Trust your voice within.



When there's no one else
Look inside yourself
And trust your voice within

Angående United.

Jaha, är ligan körd nu? Efter att ha gråtit bittert, skrikit alla könsord och svordomar som finns i den svenska och engelska vokabulären, betett mig våldsamt samt i ren ilska och okontrollerad agression ritat en kalligrafi där sir Alex bränner Torres tröja och Ancelotti har djävulshorn och treudd är jag trött, hes, deprimerad och yr.

För tredje ligamötet i rad assfuckar domaren United fullkomligt och ger Chelski en helt jävla sjuk straff. De vinner på grund av detta kriminellt värdelösa domslut med 2-1. För det första: SÅ JÄVLA REGELVIDRIGT!!! För det andra: SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!! Domaren dödar en match som framtills dess var kul och spännande, vilket sådana matcher typ aldrig är eftersom det alltid är så tillknäppt och tätt. Dessutom kan det ha varit det som tog ligatiteln ifrån oss. I så fall kommer jag sitta i fängelse snart, det kan jag lova. Eftersom mina kusiner och kusinbarn läser min blogg väljer jag att avrunda här och tänker vidare ta ut min frustration och ilska på Rille, Humlan och Myran.

För övrigt är jag stolt över mitt United! I med- och motgång! Halva laget på skadelistan och ändå leder man ligan, det är fanimej världsklass. Borta är: Evans, Valencia, Owen, Park, Hargreaves, Rio samt några mindre tongivande spelare men som trots allt ändå tillhör truppen. Plus att Evra fick gå ut skadad i mitten av andra halvlek. Ursinnig men stolt. Lite som en far när hans son har fått stryk för att han gett skolans värsta mobbare på flabben. Lite så.

Glory Man United!!!



I saw my mate the other day,
He said to me, he'd seen the white Pele,
So I asked, "Who is he?"
He goes by the name of Wayne Rooney.
Wayne Rooney, Wayne Rooney, goes by the name of Wayne Rooney.

Dagen från helvetet.

Fy FAN vilket jävla rövhål till dag. Klockan 07.00 började arbetet, och innan dess skulle jag in och lämna en tenta i skolan. Eftersom fanskapet (skolan) var stängd och mitt multikort givetvis vägrade fungera så har jag den lille argentinaren som städar cafeterian att tacka för att jag över huvud taget kom in och kunde lämna in det satans eländet. Deadline var egentligen 10.00 men som sagt skulle jag ju jobba så vad fan gör man.

Anyhow, efter att ha kört ungefär åtta miljoner varv runt hela jävla Dammfri (ja, kvarteret där mitt jobb ligger heter så) för att hitta parkering så fick jag lik förbannat parkera på värdelösa John Fucking Ericssons Väg där man aldrig vet om bilen kommer bli lappad av någon sniken jävla parkeringsvakt, eller typ, stå kvar över huvud taget, plus att jag hatar att gå någon längre sträcka från bilen till destinationen i fråga. (Att det sen typ är 1 minuts gångväg skiter jag i.. det är ändå långt)

Hur som helst, efter att ha sovit sju timmar på två dygn hasade jag runt som en zombie, och alla mina vårdtagare på jobb tyckte synd om mig och klappade mig och gosade med mig för att vara snälla. Underbara älsklingar, fan vad jag tycker om mina gamlingar <3 Slutade hyfsat tidigt och väl hemma somnade jag och låg däckad i 2,5h och insåg när jag vaknade att jag blivit sjuk. Ont i huvet, yr och frös som en nakenkatt i en isvak.

Åkte till Lidl för att veckohandla, svimmade nästan rätt in i salamihyllan och började nästan lipa när vi stod i kön för jag trodde jag skulle dö. Eller åtminstone spy. Till råga på allt var Rille cp och efterbliven (han sa förlåt sen) och när vi kom hem fick jag stressa satan för jag skulle hinna till mötet med fotbollslaget. Som tur var skjutsade Rille mig dit (underbar) och vår vice ordförande Anders som btw är fett awesome skjutsade mig hem efteråt för vi bor grannar. Det värsta var att våra tränare utlovade mat på mötet, men vi fick sallad. SALLAD?! Det är fan inte mat. Tacka vet jag pasta eller typ pannkakor.

För att toppa denna jävla cp-as-röv-skit-reinfeldt-helvetes-äckeldagen så möter jag en av våra grannar i hissen som kläcker ur sig: "Heej, du ser trött ut" sen sätter han sitt pekfinger mot min mage och frågar: "är du gravid?" I mitt huvud halshögg jag honom, men i verkligheten sa jag bara: "Mmmm, fattas ju bara det med" och sen gick jag.

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig till jobb imorn.. fifan.