Regn.

Jag som skulle gjort vid balkongen idag. Planterat om lite blommor och rengjort golvet. Regnet sucks donkey-dick. Har iaf köpt lite nya taveldukar att måla på, inte en dag för tidigt.

Annars då? Inte méet vill jag påstå. Bjöd Rillisen på lite indiskt igår på Indian Haweli. Tränade fotboll lite lagom sådär. Tog en fet sovmorgon idag. Eller ja. Tvättat mellan 9 och 12 men sovit mellan varven, asgott.

Ikväll ska jag måla måla måla måla måla. Och nu ska jag äta äta äta äta äta äta äta äta.

FFS.

Kul att en av mina tanter idag frågade mig vilket år jag hade gått i pension. Jag frågade då henne hur gammal hon trodde jag var. "Jaa, i min ålder kanske?" svarade hon. Hon är 91.

The World Is Black.



And I can't live when this world just keeps dying, IT'S DYING
People always tell me this is part of the plan,
that God's got everybody in his hands
But I can only pray that God is listening, is he listening?


Word Good Charlotte, word.

Lys og varme.

Vill skriva om hur kul denna helgen har varit, vilken ball festival jag har haft och om hur överjävligt äckligt baknitad jag var igår. Men hur fan skriver/pratar/tänker man på sådant i denna jävla skitvärld? Dör lite inombords varje gång jag tänker på de norska barnen och ungdomarna som packade sin väska, åkte på läger och aldrig mer kommer hem. På de stackars barn som mördades, dog ensamma, långt hemifrån och förmodligen helt skräckslagna. På deras föräldrar som pussade och kramade sina barn hej då för sista gången någonsin, sa "vi ses på söndag" men som aldrig kommer få se sina älskade ungar igen. Fy fan säger jag, det är helt ofattbart.

Kan knappt förmå mig att vara arg på kräket som orsakade detta, allt känns bara så jävla fruktansvärt. Vad kan man göra åt sådan hejdlös ondska undrar jag? Man blir verkligen chockad över hur kall och ond en människa kan bli. Jag finner inga ord.


mykji lys og mykji varme
tru og håp det kain du få med
mange tåra, tunge stunde
e æ redd førr at det bli
v

Willkommen Kaiser Wilhelm!

Nu är Idis bebis ute. Wilhelm Kenneth la Fleur. Vad Kenneth (namnet alltså, bebisen vet vi ju..) kommer ifrån vet jag inte men jag börjar nästan gilla det nu, bättre sent än aldrig :) Fast denna unge kommer nog ändå alltid vara Willy för mig.

Så välkommen till världen Willy. Du är redan älskad.

(Och bra jobbat Idis!)

En gammal klassiker.

Hahahaha det var längesen! En riktig klassiker, och så förbannat rolig :D Älskar verkligen hur Carl Bildt använder uttryck som "motsaternas dynamik", "en friktionsyta uppstår förvisso" och "vitalisera det svenska samhället" när han pratar med nyligen hitflyttade invandrare. De förstår ju säkert exakt vad han menar.. Men samtidigt blir man ju inte förvånad, är man moderat så hör det ju till att vara taktlös och oförmögen att förstå mångfald i någon form. Och sen Friggebo på det, "we shall over come" hahahaha jag pallar inte!



Varning för skrattkramp.

Djur i mat.

"Djur i mat" är det nya "Djur i Hatt".. Get i paj, fågel i mos, katt i ketchup.. eller Pinnens "Fasan i puré". Alltså jag dör! Ja, ni övriga undrar ju såklart vad som är så kul med detta. Pinnen, Idis och Nappe hajar, det är huvudsaken. Och på tal om haj.. nej jag ska inte.. :)

Family Guy.

Alltså, till och med FG-hatare i klass med typ Nappe eller min kära lillasyster måste ju tycka detta är kul. Love Peter Griffin!


Längtar.

  • Rilles födelsedagsresa
  • United med pappa
  • IFK-fest
  • Idis bebis <3
  • Johannas bebis <3
  • Östersjöfestival med IdisPinnenEmmaSandyTissiJuliaNappeSofia med flera!
  • Galleryda-walk med Moffa och Måmå samt kafferep och skitsnack på Moffas altan
  • Boköhäng med farmor och farfar
  • Mysfika i Fias nya lägenhet med The Fantastic 4 (Jag, Pott, Fia & Sara) <3
  • Balkongfiesta/kräftskiva på min balkong med mina flickor
Jag har mycket att se fram emot, så vaffanculo tjurar jag för?

Dagens låt..



..och även min nya ringsignal. Love it.

Klassiker.

Borstar tänderna, sjunger för full hals samtidigt = sätter i halsen och klöks. Det slår aldrig fel. Aldrig.

Hallao?

Hur kan det finnas några invånare kvar i Midsomer undrar jag.

Måndag.

Och jag som faktiskt brukar älska måndagar.. suck. Inte denna måndag. Efter tre lediga dagar är det aptungt att gå upp vid fem. Särskilt när det är så satans varmt att det inte går att sova om nätterna. Om någon såg ett lik komma cyklandes på John Ericssons Väg i Malmö kvart över sex imorse vill jag bara säga: frukta icke, det var jag på väg till mitt kära arbete..

Inte gjort många knop sen jag kom hem från jobb kan jag säga. Tänkte sprungit en runda ikväll men eftersom jag är ett omdömeslöst fetto utan en tillstymmelse till karaktär så blev det en så kallad "rask promenad" istället. Värdelöst. Men bättre än inget kanske. Äh.

Nu ska jag försöka sova, om inte värmen Von Helvetet hemsöker mig i natt igen. Det går ju för satan inte att sova på nätterna, jag får panik!!! Ärligt talat, vid de (faktiskt ganska ofta förekommande) tillfällen jag inte ligger i havet och plaskar så HATAR jag sommaren. Hatar. Varmt, klibbigt, obekvämt och kass luft. Och min solbränna kliar. Ack så förhatligt. Jag är en isbjörn, god natt.

THE FUCKING ARK!

Jag är så jäävla såld. The Ark, jag kommer för all evig tid att älska er, från Arkeology till Breaking Up With God, fan jag älskar er! Well, I know just as little about perfection, but we're running in the same direction, so maybe that doesn't matter anyhow.

Och om ni inte sett Retupacks reklam som The Ark gjort så fäller jag en liten sympatisk tår för er och råder er ödmjukast att titta lite mer på tv. I wish that I could be that radical.


don't predict your bore on the girl on the dance floor
you never know, maybe she's feeling quite comfortable
she doesn't want your shield, maybe she's the one who's free
maybe sometimes getting fucked can be amusing



Och för detta har ni min kärlek, The Ark.

Dagens quote..

.. står Idis bättre hälft för: "Det finns två saker här i världen som är svåra att bli av med - aids och ett hus i svängsta."


Haha, underbart sagt. Ironin är nog min bästa vän ändå. (Förutom Vin Diesel i bar överkropp på tv nyss.. JAA jag vet det är patetiskt..)

Men Guud.

Jag plågas både fysiskt och psykiskt av att se Nilla Fisher på en fotbollsplan. För fan, byt ut den jävla slaktaren och sätt in en fotbollsspelare istället, för bövlen! Det är ett steg bakåt för damfotbollen att en sådan spelare tar plats i ett landslag, bara så ni vet!

Alltså.

Såna här grejer gör mina grannar hela tiden. Fattar inte grejen.

JADÅ

Chokladtårta med creamcheese-frosting och vit chokladtopping. Eget recept dessutom.



Precis hemkommen från jobb. 7.15 till 20.15, väldigt human arbetstid en lördag.. Hur som helst. 7.15 till 18.15 jobbar jag imorn och då ska mina gamlingar få tårta till kaffet. Har nämligen inte orkat trycka i mig mitt bakverk själv, och Rille är ju inte hemma så..

Saknar Lotta idag <3

Bla

Jag är ledig en av åtta dagar. Den lediga dagen är idag, och lik förbannat har jag häcken full. Massa grejer som måste göras och imorse körde jag Rille till centralen och tåget som ska ta honom och hans crew till Götet. Han ska se Metallica och Iron Maiden samt The Big Four denna helgen medan jag ska jobba.

Just nu håller jag på att tvätta och strax ska jag dra mig ner till Mobilia för att ta tag i några ärenden. Är extremt osugen på att lämna hemmet men vad gör man.

Latero!