Det regnar bebisar.

Alla är på tjocken. Precis alla. Fick idag reda på att en av mina bästa vänner (lite tidigt att gå ut med namn men ni som är tajta med subjektet vet ju) ska få en bebis i vinter. Jag är jättejättejätteglad för detta, med så fina föräldrar kommer denna ungen bli världs.

Dessutom går ju då Idis i väntans tider, som alla redan vet. Två månader kvar typ? SINNES! Även Jayne i mitt lag ska snart också bli mor. Carlström (också en lagkamrat) fick sin andra bebbe för ett litet tag sen. Susanne på jobb fick nyligen en liten Frank. Och nu precis såg jag på facebook att en gammal polare från Österslättiden också ska ha bebis inom en inte allför avlägsen framtid.

Detta är ju såklart fantastiskt fint och roligt på alla sätt, och jag är verkligen glad för alla dessa blivande/nyblivna föräldrars skull, men nästa person som frågar mig "om inte jag och Rille ska ha barn snart" kommer jag ge ett nackskott. Jag kanske inte vill föda några barn till denna skitvärlden, begrunda det era jävlar.

En lavett utdelas.

Härmed svär jag dyrt och heligt på att säga upp bekantskapen med alla som har följande saker som högsta önskan här i livet:
  • ha massa pengar (i syfte att bara glassa och inte använda dem till något vettigt)
  • göra en plastikoperation (eller flera)
  • kunna leva på sitt utseende
  • bli "känd" (genom något som kräver 0 talang eller intelligens, vi kan kalla det The Hills-syndromet)

GO FUCK YOURSELVES! Är så jävla trött på ytliga människor!

Det absolut bästa.

Fick en kommentar i bloggen från ett fellow Scrubs-fan om jag inte kunde lägga upp några av mina favoritscener från Scrubs. Och självklart kan jag det! ;) Blir dock cp-svårt att välja men jag tar helt enkelt min top 5-lista. Mycket nöje! :)


Lisa <3 Big Brother

Denna länk har givit mig livet. Haha nej men det är det roligaste klippet från hela BB-säsongen. Gick inte att lägga upp det av någon cp anledning, men gör er själva en tjänst och tryck här för att få ett gott skratt. "Dra en liten skinnflööööjt.. Nuu.. Nuuuu.." Haha jag orkar fan inte! Rodney i mitt hjärta! <3

He's done it again!

Nu har coach Christer varit i farten igen. Till och med värt att få ett omnämnande här i bloggen.

Jennifer skrev på vår (lagets) facebooksida och frågade om någon kan hämta upp henne utanför bageriet där hon jobbar imorn innan matchen.

Jag: Är Jennifer bagare?
Christer: Nej, men hon jobbar på ett bageri. Tjänar massor med deg. Man kan ju undra om hon har rent mjöl i påsen.

Herregud, detta vet inga gränser.

Helgen.

Fredag: Tillbringade eftermiddagen och lite av kvällen med arbete på mitt kära Jylland. Slutade 20.15 och efter jobb drog vi på bio, jag, Rille och hans lillebror. Såg the Hangover 2. Behöver jag säga mer? Ni som följde min blogg på blogspot vet vad som hände första gången jag såg ettan. Tvåan var inte riktigt lika rolig men tio gånger sjukare. Den måste helt enkelt ses.

Lördag: Började dagen med ett IW-pass borta på gymmet. Allt annat än kul, dålig ledare och värdelös musik. Hur som helst, drog min in till stan för att träffa min kära vän Pinnen. Blev lunch, glass och lite Malmöhäng. Mycket trevligt. Kvällen blev dock inte lika trevlig. Sure, det var bra förutsättningar för en galant kväll (pizza, öl, trevligt folk här hemma och CL-final) men det sket sig och jag vill aldrig mer prata om det. Fan United :'(

Söndag: Ja, här sitter jag. Tog en powerwalk, käkade middag och ikväll blir det bio igen. Pirates denna gången. Har hört lika olika bud om dess kvalle. Hoppas den är skitbra.

We




- Is everything a joke to you?
- Only the things that matter.

Alla som röstar borgerligt är våldtäktsmän.



Bild från insändarsidan i Sydsvenskan. Klockren!

Btw..

.. fan vad jag lider med er som kom hit till Malmö igår för att se MFF-HIF. Dagen innan matchen var det endast 50 biljetter kvar, jag och Rille funderade på om vi skulle köpa en varsin sittplats men sket till slut i det. När MFF-hymnen spelades (som vi hör från balkongen) och vi såg det sinnessjuka tifot på TV var vi minst sagt förbittrade att vi inte satt på stadion. 20 minuter in i matchen ville vi typ skjuta oss för att det spelades så grymt bra fotboll, särskilt från HIF:s sida.

Efter en halvtimme slänger något jävla avskum in en smällare och sen springer det in ett fetto från MFF-klacken och pajade allt. Då var vi ganska glada att vi inte hade några biljetter. Eftersom matchen bröts så drog jag bort till gymmet, och passande nog så ligger mitt gym på Swedbank Stadion. På väg dit mötte jag nog fem tusen pers som var på väg hem, och jag kan säga att jag aldrig sett så många förbannade människor på en och samma gång. Vi snackar masshat.

Som sagt, fan vad tråkigt för alla som var där, särskilt tillresta fans. Vet lätt 50 pers som åker hit till varje hemmamatch, och så går det såhär..? TRÅKIGT är det.

Fäääädiiii

Nu är vi klara med B-uppsatsen. Det känns helt sjukt. SOM vi har slitit med fanskapet i snart en månad, gode värld. Det spårade ur fullkomligt idag när vi skulle korrigera den för sista gången. Johanna fick ett snap och läste i typ 2 timmar, och under tiden satt jag och Lina och ritade snoppar på baksidan av instruktionshäftet, varpå vi betygsatte dem och skrev små underrubriker. Ja ni hör ju. Himla moget.

Annars har veckan varit lugnt. De flesta i laget har varit bakis större delen av veckan sedan lagfesten i lördags. Ni har ju säkert sett en del på facebook.. och då ska det ändå sägas att jag har taggat bort säkert 15 bilder på mig själv för att rädda min framtid och min heder. Så ni kan ju tänka er, usch.

För er som är här och snokar men av någon anledning inte har mig på er lista på facebook kan jag ju tala om att vi hade lagfest med dam- och herrlaget för att inviga nya spelare i lördags. Roligaste fest jag varit på detta året, underbart. Och jag är SÅ glad att jag inte är ny i laget, de stackarna blev duktigt nersupna och invigda..

Nu ska jag kolla Big Brother sen sitta uppe hela natten och göra något meningslöst. "Var är du din sjuke jävel?" Haha.

-.-



That's allright because I like the way it hurts

Something to hold on to.

"For certain you have to be lost to find the places that can't be found"

"All that is gold do not glitter, not all those who wander are lost"

"Do not pity the dead. Pity the living. And above all, those who live without love"

"You're mad. Bonkers off your head. But I'll tell you a secret: all the best people are
"

"There are other forces at work in this world, besides the will of evil"

"There's no such thing as a new home"


Det är såhär jag överlever. Mitt sätt.

5 år <3

Idag firar jag och Rille 5 år tillsammans. Alldeles galet om du frågar mig. Med risk för att låta gammal men fasen vad tiden går fort alltså. Men som farmor sa; "det är bara till att hänga med i svängarna, men stanna för att äta lite kåldolmar då och då"

the loneliness broke into tears

i remember a time i believed i was fine
but inside my heart broke down in two
something inside started to burn like a fire
and i knew it was you


Sötaste!



Jag och Humlan

Dagens.

Dagens humör: Avslappnad

Dagens borde: Tömma kattlådan?

Dagens frisyr: Utsläppt lockigt

Dagens smink: Concealer

Dagens klädsel: Svarta haremsbrallor, blommigt linne, rött armband

Dagens favoritlåt
: Hela min SRF-playlist :)

Dagens planer: Städa lite, mecka med "trädgården" (läs balkongen) sen passa Megan och Malou

Dagens vill ha: Tårta, men dä bler ente nåt mä dä!

Dagens längtan: IFK!!!

Dagens beroende: Mina fina kisar <3

Helgens bästa: Idag är det torsdag men helgens bästa kommer nog bli lagfesten på lördag

Helgens mest efterlängtade: Träffa Lotten the Rotten imorn i Kristianstad :)

Dagens motto: Don't worry, be happy!

Sansad.

Så, nu har jag lugnat mig lite. Glad igen :) Ska lägga mig och läsa Roy Keane-boken för andra gången, och sen ska jag sova. Ny dag imorn med lite skola och lite träning samt MYCKET chill och skönt häng.

Ska bli en bra vecka i övrigt, ska träffa min kära syster Lotten the Rotten i Kristianstad på fredag, fira min och Rilles femårsdag (!) och passa småkussarna i Limhamn. Straffet för att så många lämnade återbud till matchen idag blev att våra tränare ställde in lagfesten på lördag, så vi får väl hitta på något annat. Kan även tänka mig att vi inte kommer behöva ta fram bollarna på träningen imorn, kollektiv bestraffning är en klassiker inom denna nobla idrott.

Nu ska jag sova och vakna upp nöjd och glad imorn. Tjo!

Dåligt.

Jag skäms och mår dåligt. Idag fick vi lämna W.O till Limhamn/Bunkeflo i kvartsfinalen i DM. Tänker inte uttala mig negativt om någon särskild men jag är riktigt jävla upprörd nu. Vi är 40 pers i truppen, ALLA har i en månad vetat att denna matchen skulle spelas idag. Hur FAN är det möjligt att endast nio stycken av 40 kan spela, medan resten lämnar återbud dagen innan och samma dag? NEJ, det är nog fan så att folk inte vill möta ett lag som leder div 2.. jag kokar.

För det första, oavsett om man har i bakhuvudet att chansen till vinst i vissa matcher är väldigt liten så älskar jag att möta de bästa lagen. Det är inspirerande för det är då man lär sig och får en värdemätare på sig själv. Det är sådana matcher man vill spela. För det andra, man har inte bara sig själv att tänka på i ett lag. Man vinner tillsammans och förlorar tillsammans. Och om det nu är så att laget förlorar en match, inte fan vill jag att tjejerna ska göra det utan mig, jag vill ju vara där ändå. Inte lämna återbud och lämna de andra i sticket, det finns inte i min värld.

Ett av mina bästa fotbollsminnen är när vi mötte KFF borta i div 5. Vi förlorade med 9-0 och blev totalt utspelade i andra halvlek. Dock höll vi nollan de första 35 minuterna och var så fruktansvärt glada efteråt. Jag och Pinnen satt och skrattade och hade oss hela vägen hem i bilen och Gugge hotade med slänga ut oss i Ronneby om vi inte höll flabben. Men vi var så nöjda för vi hade spelat och vi hade kämpat. Så ska det vara tycker jag, varför spelar man annars fotboll?

Nog tjatat, men jag är bara så besviken. Självklart finns det folk som har giltiga anledningar till varför man inte alltid kan komma på träningar och matcher, och jag har full förståelse för de som har barn, jobb och annat som tar tid. Men sättet detta har gått till på är under all kritik. Jag har aldrig varit med om att mitt lag har behövt lämna W.O i hela mitt liv, detta hade aldrig hänt i IFK. Jag vill hem.

Spott-i-fy

Jag är inte en av dem som wajnar över att Spotify begränsas. Icke. Alla måste ju tjäna lite kosing liksom. Har dessutom hört att det finns något liknande som heter Grooveshark eller nåt sånt och det skulle man ju kunna fixa om man är pank/snål. Here you go. Dagens tips.

Men hur som helst, poängen med detta inlägg är att nu delge er kära läsare att det är cirkus 3 veckor kvar till Sweden Rock och att jag nu satt ihop min årliga playlist med låtar av de band jag ska se. Wohoo! Längtar assen av mig.

Det enda molnet på min i övrigt blåa SRF-himmel är att Lottas student givetvis wipar ut alla chanser att se JJ. Det är fucked up, men å andra sidan så står Lottas utspark rätt mycket högre i kurs, zatt.. synd att det ska krocka bara.



Jag har kvar mitt regnhuckle från förra SRF = helgen räddad!

Humor.

Detta kan ju vara det fulaste jag någonsin sett. Dog lite.

Så :)

Nu så, nu har jag en dator igen. Eller rättare sagt, jag har lånat en dator av Pille tills min kommer tillbaka från lagningen. Värdelöst att jag har fått lämna in min dator två gånger på två år, känns sådär med tanke på att jag la 10 lax på den..

Hur som helst, nu kan jag blogga lite igen! Kul. Livet består just nu av b-uppsatsen och fotoll. Efter att ha förlorat seriepremiären har vi nu vunnit 3 raka, och det känns GÖTT.

Ser just nu fram emot sommarlov, SRF och Lottas student.

My computer is no more!

Nu åker datorn in på lagning, kanske ingen bloggning på ett tag.
Men håll ut gott folk, I'll be back. Pille har varit vänlig att låna mig en dator
så kanske kanske kanske är jag inte datorlös så länge till :D

Soooo loooong!

Att vara störd.

Såhär ser en vanlig sms-konversation med min tränare Christer ut.

Jag: Hejsan! Blir ingen träning för mig idag, har åkt på halsfluss eller något. Kommer bort en stund men blir ingen träning, bara så ni vet.

Christer: Hejsan! Det är nog något som går i laget då en Arsenal av spelare hört av sig. Det är Fan pärs i att vara sjuk, ta en Theo.

Jag: Något är allvarligt fel på dig Christer, ses ikväll!

Christer: Haha ja lite tRamsey är jag allt. Ne man ja gar enkla poäng. Men tror inte du blir Owen med mig för det.


Ska kanske tilläggas att om man inte har koll på spelarna i Premier League fattar man nog inte, men ni som gör det, ska man skratta eller gråta åt detta? Döm själva ;) Haha jag dör..

Världens bästa farmor!

Kan man bli annat än lycklig när man har en farmor som ringer och sjunger Internationalen i luren, och sedan avslutar sången med att illvråla: "upp till kamp för helvete!" och sedan lugnt och fogligt tillägger: "farfar sa att Manchester förlorade så jag ville bara ringa och vara lite snäll vid dig stackars lilla Lisa"

(Känns skönt med en farmor som är lite socialistpepp nu när resten av släkten verkar ha sålt sig till den onda sidan för några extra hundralappar i plånboken varje månad istället för ekonomisk och social jämlikhet)


Min farmor är bäst, inget snack om saken. Nu är jag på glatt humör igen, efter denna satans dagjävlen. Tack bästa farmor, ska pussa dig sönder och samman näst vi ses <3

Läs mellan raderna.

Känner att det vore olämpligt att uttrycka mina känslor just nu, med tanke på att mina småkussar och även kusinbarn läser min blogg. Därför gör vi såhär: tänk på alla svordomar, könsord och fula uttryck ni kan komma på, gånga det med hundratusenmiljoner och där har ni vad detta blogginlägg handlar om.

Djupa kommentarer och frågor om detta undanbedes!

Helgen.

Herrejittanes vilken bra helg jag har haft.
FREDAG:
Gruppmöte och lunch på Barista med mina medbrottslingar till B-uppsatsen, tentagenomgång i Regionala Rättssystem (Både jag, Lina, Johanna och Jenny satte högsta betyg. Hooray!) och slutligen match borta mot Södra Sandby. Vinst med 1-3 och jag spelade forward för första gången på tusen år. Var skitkul och gick hur bra som helst. GLAD. Det ska tilläggas att jag och Emelie ofrivilligt fick duscha inför hela Södra Sandbys herrlag, bjuder på det..
LÖRDAG: Rille drog till Lund för partaj och jag tog en promenad in till stan och shoppade på mig lite nödvändigheter i form av vår- och sommarkläder. För hur kul är det att tatta runt i svarta och grå kläder i denna årstiden? Nej precis. Kvällen tillbringades i Pildammsparken med gött sällskap sen hämtade jag en full och trött Rille och körde hem.
SÖNDAG: Unwritten. Precis käkat frulle och lite senare blir det nog en löprunda runt Pildammen eller möjligtvis ett IW-pass på gymmet om jag orkar. Annars ska jag bara ligga på vår älskade balkong och sola/läsa. GOTT SNACK.