"Haru snott den?"

Ja, jag har snott den. En lista från Pinnens blogg. Och här kommer den! :D


Min bästa vän är lillasyster Potten. Och även Rille som råkar vara min bästa vän och min värsta fiende.

När jag borstar tänderna gör jag det alldeles för hårt och därför blir min tandborste alltid spretig.

När jag lagar mat så blir det inget kött!

Jag är rädd för att någon i min närhet ska bli sjuk eller dö.

Den värsta känslan är helt klart panikångest. Utan tvekan.

Den bästa känslan är när jag har gjort något bra för någon annan.

Jag är bäst på att imitera olika personer!

Jag är sämst på att kontrollera mitt humör.

Jag lyssnar på rock, rock, rock och även lite gammal populärmusik som ABBA, Beatles, Cat Stevens och Johnny Cash. Och rock.

Jag pratar blekingska! Dvs, jag säger "itt", "himma", "goa", "aulahue" och "Helsingbååj" (Det gör Pinnen med)

Jag tycker om snälla människor. Färg och form. Naturen och livet. Skratt och glädje. Mycket.

Kärlek är det största som finns.

I somras borde jag ha tagit bättre hand om mig själv.

Sist jag grät var dagen efter jag hade pajat knät. Då var jag jävligt bitter på livet.

När jag vill tänka så gäller det att folk håller käften.

När jag bakar blir det stökigt som fan och massa jobbig disk.

Just nu tänker jag på vad jag ska måla här näst.

Idag har jag möblerat om och köpt nytt till hemmet. Jag är skitnöjd för här är så fint.

Ikväll myser jag med Rille och kisarna till film och gotte.

Imorgon ska jag pumpa satan på gymmet och sen en sväng till IKEA.

Min mobiltelefon har en fet spricka på framsidan. Och har haft det i ett år typ, vilket är störigt.

När jag vaknar på morgonen gör jag det oftast av en "wet willie" från Myran.

Om jag var ett djur så skulle jag lätt vara en panda. Eller kanske en fet lurvig brunbjörn.

With love and hell fire.

Jag tror United kan göra om bedriften från 1999 och vinna trippeln i år. Liten chans, men trots allt ändå en chans. Formen är riktigt bra just nu, och kan man bara få igång Rooney igen samt köpa en ordentlig mittfältare och en lovande målvakt (Bastian Schweinsteiger och Joe Hart är mina drömvärvningar) så kan detta laget gå riktigt långt. Glory glory Man United!

..won't you play that song?

För att jag drömde om dig inatt. Igen. Never ending story. Extremt värdelöst om du frågar mig.



Uppryckning nu, kan ju inte låta natten paja hela dagen. Särskilt inte denna dagen som ska bli så otroligt bra. Hur som helst. Nu ska jag strax ta mig till Helsingborg och min älskade Pinnen. Vi ska mysa, fika/luncha, beundra hennes fina tatuering som jag älskar och ha det allmänt fint.

Och idag saknar jag IFK lite extra. Vissa dagar blir det så, och idag längtar jag hem till Vägga. Pinnen får trösta mig :)



IFK Karlshamn.

Jag är hopplös.

Jag är inte en sådan människa som har råd att störa mig på onödiga saker. Kalla mig bitter, men jag klarar utan några större problem att reta upp mig, omvärlden behöver liksom inte anstränga sig särskilt mycket för att det ska ske. Därför har jag kommit fram till att jag nog bör sluta titta på tv. Exempelvis så älskar jag Expedition Robinson och det är typ den enda dokusåpan jag klarar av att se. Men denna hösten förkortades nog mitt liv med minst tio år enbart på grund av Paolo Roberto. Jag avskyr karln! Men bara lugn Paolo, nu har jag ett nytt hatobjekt: Den sura gubbjävlen Leif i Sveriges Mästerkock. Don't get me started säger jag bara. Idiot.

Ja jag vet, jag är hopplös. Kan inte hjälpa det, men folk är ju dumma i huvudet och det är ju tur att jag finns som kan ge dem en känga då och då :)

Nej, det är inte bra. Jag önskar att jag inte var så hetsig. Man skulle kunna tro att Bildsköne Bengtsson är min riktiga farfar, ungefär samma temperament..

Dagens.

Anton Knutson påstod sig precis ha "växt upp" till en blandning av Mikael Persbrandt och Mads Mikkelsen. Invändningar mot detta, någon?

Gillar läget.

Tycker för tillfället om mitt extremt softa liv. Har tränat och är svettig på ett gött sätt, ska strax äta kvällsmat nummer två, chilla lite med HIMYM på tv och sen sova. Hade min första föreläsning i Mänskliga Rättigheter 2 idag, alltså fortsättningskursen. Delkursen heter "Stat, folk och konflikt" och idag handlade det om Internationell straffrätt. Grymt fint, nu lirar man på hemmaplan igen. Kursen Internationella Relationer är således ett minne blott och det känns i ordets rätta bemärkelse helt jevvla underbart. Dagens lärdom: studera aldrig internationella relationer!

Nej, duschen nu!



Sommar snart?

Change of plans.

Tänkte preics skriva ett glatt inlägg om hur gött vi hade på Sarahs Hej-då-Malmö-och-hej-Australien-fest igår men sen upptäckte jag att någon idiot hade bjudit in mig till "Karlshamns Moderater" på facebook så jag var tvungen att lägga mig på alla fyra och spy. Har inte återhämtat mig ännu, ska ta en Ibumentin och hoppas det blir bättre..

Schas, Ove! SCHAAAAAS!!!

Detta är verkligen det roligaste på länge. Solsidan alltså. Det mest brillianta som någonsin gjorts i Sverige i tv- och filmsammanhang. (Vid närmare eftertanke, kanske det enda brillianta som gjorts i Sverige i tv- och filmsammanhang..) Hur som helst, Solsidan is queen.




Jag och Lotta har flabbat ordentligt åt detta.

Bra dag på gång känner jag.

Jag ska ha så kul idag! Först ska jag och Rille göra fint här hemma, sen kommer Lotta och då ska vi gå en sväng på Mobilia och sen äta tacos och kolla på På Spåret (som jag i och för sig lär få spela in för Lotta kommer vilja se Let's Dance..) och imorn väntar en dag med lite shopping och middag på Kinabox. Lite salig blir man allt när man har det såhär bra :)



Och här sitter jag på min vanliga plats i soffan och är nyvaken och rufsig. Har precis haft en sovmorgon de luxe, såå välbehövligt med tanke på att Lotta kommer hit sen.. Say no more, say no more! (Monte Python) Haha, nu flippar jag.

Dream on, dream on.

För en gångs skull har en natt med enbart goa drömmar förflutit. Jag har drömt om Sweden Rock och massa annat fint. Om musik, kärlek och sommar. Rille rastade mig en stund ute i västra hamnen både igår och idag, jag behövde helt klart vädras. Man blir rätt sunkig när man är skadad (knät) och bara sitter inomhus och är ledsen. Och jevlarr vilken sommarlängtan jag fick av havet. Djuphavsbadet och Vanna Beach var mitt och Rilles hängställe hela sommaren, typ varje dag/kväll. Och som jag längtar tills det kan bli så igen. Sommar, komsi komsi!

En kväll i glädjens tecken.

Har haft en skön kväll. Hemtentan från helvetet är signed, sealed & delivered, jag har varit borta på träningen och sagt hej till tjejerna (jag är ju fortfarande inte bra i knät, fan) och dessutom svängt inom Dalaplan och hämtat mina nya kursböcker. Rille jobbar natt så jag har ägnat kvällen åt att pilla lite med bloggen, blev fint tycker jag.

Nu ska jag måla, läsa, kolla på How I Met Your Mother, gosa med mina djur och bara vara :)



Kolla Rille för sisådär 6-7 år sedan! Haha, asgullig! <3

Morgeli-morgeli-morg!

Ja, ni får ursäkta. Tentaplugg och allmän misär har stått på schemat, därav frånvaron i bloggen. Kör en liten update av den senaste veckan, om någon är intresserad.

  • Skrivit hemtenta - check!
  • Töjt ut korsbandet i vänstra knät - check!
  • Gjort min första dag på Amnesty - check!
  • Kollat på handboll och hejat på Sverige - check!
  • Fått rosor av Rille - check! <3
  • Lärt Myran av klösa på klösbrädan och inte på diverse möbler - check!
  • Förmodligen dragit på mig ännu en UVI - troligen check!
Mer än så är det inte. Kul att man blev invalido på försäsongens första träning.. satans knän och fötter. Överväger för första gången i mitt liv att lägga skorna på hyllan efter denna säsong. Sorgligt. Men är det värt det? Sömnproblem och jävligt många andra problem pga konstant smärta? Nja. Jaja, här får ni en lista på saker jag önskar att jag gjort denna veckan.

  • Varit utomlands och blivit solbränd
  • Köpt nytt soffbord och tv-bänk
  • Skaffat en box med alla How I Mer Your Mother-avsnitt (ja, jag är otrogen mot Scrubs..)
  • Infört slavisk och evigt varande ordning i min bokhylla
  • Gått ner en sisådär 3-4 kg som jag la på mig över jul
Ja, så ser det ut för tillfället. Hoppas på ett bättre liv snart :) Haha!

Nu får jag äntligen säga det!

Idis är på tjocken! Hurra hurra för Idis och hennes lille bebis. OM den kommer bli älskad.
(Emma verkar planera att helt försätta Andreas ur spel och ta hans plats..)

Bilder från Hans 50-årsfest.


you're amazing, so amazing
have I told you enough
you're my angel, my guardian angel
god knows i've been blessed with love


(älskar att mormor ser ut att känna sig sjukt besudlad av morfars näve, haha)
Finaste bilden någonsin. Min älskade mormor och moffa. Vad vore livet utan er?



Det är mina Lloydare. Så fina. Usch, nu börjar jag lipa.
Älskar dem allihop.

Det kallas prostitution.

Jag är så förbannad att jag kokar. Jag har gjort mitt bästa för att inte ta upp detta men nu är det fan i mig nog. Jag behöver få detta ur mig. NU. Vår regering består av ett gäng idiotiska amöbor, och svenska folket som röstade fram alliansidioterna måste ju vara ett gäng puckon. Totala imbeciller allihop.

Anledningen till detta utbrott är att vårt inkompetenta finansdepartement nu tänker sälja våra utsläppsminskningar. Det är ju för fan sanslöst. För er som inte är insatta i frågan kan jag förklara lite snabbt att Sverige just nu ligger ca 14% under gränsen för vad varje land enligt Koyotoprotokollet får släppa ut i fråga om avgaser, föroreningar etc. Detta är jättebra, och något vi ska vara stolta över. Det visar på att enskilda människors insatser gör skillnad. Det visar att det har stor betydelse vilka val du gör.

Men här kommer då smällen; vårt finansdepartement vill nu sälja dessa 14% som vi inte använder, till andra länder, så att deras kvot blir lite större och de får tillåtelse att släppa ut mer gift. Alltså, istället för att vi i Sverige fyller vår kvot så får ett annat land köpa det utrymme vi inte använder, för att de i sin tur ska kunna släppa ut lite extra. Vår regering pissar alltså på hela svenska folkets ansträngningar för miljön, för vad spelar det för roll att vi minskar på våra utsläpp, när våra pengakåta ministrar får betalt i utbyte mot att ett annat land ska släppa ut lite extra istället?

Hur fan kan detta ens vara lagligt? Hur är det möjligt? Detta är ju en fet jävla käftsmäll till mig och alla andra som tar cykeln till jobbet/skolan, åker kollektivt eller promenerar istället för att ta bilen. Budskapet vår regering sänder är ungefär: Ni kan lika gärna ta bilen, köra på tomgång hur mycket ni vill, skrota gärna er cykel och ge fan i miljöbilar, för de avgaser ni inte släpper ut, de säljer vi ändå till ett annat land så det är fritt fram för dem att släppa ut samma mängd istället.

Hur kan någon tycka att detta är okej? Jo, för att allt som betyder något för människorna som styr vårt land (och ni som röstar på dem) är pengar! Jag hatar er av hela mitt hjärta, och om ni kallar er människor så skäms jag fan för att också göra det!

Eller som vår finansminister Anders Borg sa, jag citerar: "Utsläppsrättigheterna representerar ju ett betydligt ekonomiskt värde" slut citat. Bra där Anders? Bra sagt? Ansvarsfullt så in i helvete. En minister och ett finansdepartement som pissar svenska folket i ansiktet, det är ju verkligen föredömligt. Ta pengarna för fan. Skit i miljön. Skit i era barn och barnbarn och deras barn. Skit i den biologiska mångfalden och skit i att människan inte har någon som helst rätt att utplåna en hel planet. Era jävla mördare. Ni pissar på hela världens medborgare, människor som djur, och ni gör det för pengar. Vet ni att det finns ett ord för människor som säljer sig för pengar? Fy FAN vad ni är vidriga.

Dödligt roligt.

På riktigt alltså, jag pallar fan inte.. detta är det roligaste jag någonsin sett.

Dag 13 - Den här veckan.

Måndag
Plugg i massor
Seminarium om regionalisering och EU:s, Kinas och Mellanösterns roller i den internationella politiska ekonomin.
Missar fotbollsträning pga skolan :(


Tisdag:
Sovmorgon och brunch
Långpromenad med Rille
Plugga
Afrodans


Onsdag:
Föreläsning om biståndssamarbete och OECD-ländernas påverkan i detta
Lugn eftermiddag med enbart mat och målande av tavlor
Fotboll - försäsongsträningen drar igång
Förmodligen däcka


Torsdag:
Ungdomsmottagningen
Skriva klart en seminarietext om USA:s roll i den internationella politiska ekonomin (zzzz...)
Hämta Malou i skolan
Träna fuego


Fredag:
Sista föreläsningen om IPE
Tentautlämning
Tentaplugg
Gymmet


Lördag:
SOVA
Tentaplugg
Lite festligheter på Möllan med Lina


Söndag:

Tentaplugg
Tentaplugg
Tentaplugg
Fotbollsträning

Dag 12 - I min handväska.

Eeh, okej. Jag har nog aldrig ägt en handväska i hela mitt liv. Det är till för sunkiga rökare och läppglansknarkande små pissluder. Haha, nej men.. Ett antal axelremsväskor äger jag däremot så vi kör väl på det? Eller min Fjällräven-rygga? Eller min Malmö höskola-tygpåse? Whatever, i min väska finns detta:
  • Mobiltelefon
  • Nycklar
  • Plånbok
  • Försvarets hudsalva
  • Handsprit (yrkesskada)
  • Min kalender + penna
  • En frukt
  • En flaska vatten
Jag har verkligen alltid med mig detta, det är mitt klassiska väskinnehåll. Fan vad ointressant tänker ni nu. Och jag håller med.

Love is blind.

Men dansen tog slut och vart skulle dom gå?
Dom bodde så nära varandra ändå.
Till slut kom dom fram till Cecilias grind.
Nu vill jag bli kysst, sa Cecilia Lind.

Vet hut, Fredrik Åkare, skäms gamla karln!
Cecilia Lind är ju bara ett barn.
Ren som en blomma, skygg som en hind.
Jag fyller snart sjutton, sa Cecilia Lind.

Dag 11 - Mina syskon.

Lotta, Lot, Lotte, Lottis, Lott, Lotti, Lottski, Lollan, Pottan, Potte, Pottski, Potten, Pott, Potta, Pavarotti, Pottski, Tott, Tottis, Kapottski.. kärt barn har många namn. Hennes riktiga namn är dock Lotta Victoria Larsson, född 4 februari 1992.

Min lillasyster och jag är enligt oss själva helt olika. Vi kan inte riktigt fatta att det finns folk som ibland misstar oss för att vara tvillingar, eller frågar: "jaha, men vem är äldst av er?" Vi har dessutom helt olika smak vad gäller mat, intressen, killar och mycket annat. Det finns dock två saker som vi verkligen har gemensamt: 1. Vi har i stort sett samma humor. 2. Vi känner varandra extremt väl. Och jag måste nog säga att det är våra olikheter som gör att vi är som vi är. Oavsett om vi skrattar så vi gråter eller slåss så tänder och tandställningar ryker (ja, det har hänt..) så är vi ju faktiskt syskon. Och ni som har syskon vet säkert att man alltid har en speciell kontakt då.

För att beskriva Lotta med 5 ord skulle jag nog säga: Snäll, rolig, otålig, söt, bäst. Både fördelar och nackdelar. Kan ju tala om att min syster helt och hållet saknar tålamod när det gäller typ allt som hon tycker är tråkigt. Om någon av er någon gång har uppfattat Lotta som korkad så har ni helt fel. Jag kan tala om att min syster är väldigt klok och snabbtänkt, men när hon är ointresserad av något orkar hon inte bry sig, och slänger därför ur sig första bästa svar hon kommer på för att slippa undan. Då brukar jag säga: "Lotta, tänk efter nu" eller "Tålamod är fiskarens bästa vän" men få till svar: "Ja men jag är väl ingen jävla fiskare?!" Slutsatsen av detta är att min lillasyster är en intelligent och smart person, men fungerar väldigt dåligt under tristess och uttråkning :)

Lotta älskar att shoppa, käka thai, festa, spana på grabbar och vara på semster. Lotta hatar att diska, efterblivna lärare, typ alla tv-program som hennes storasyster gillar, cider med smak av vilda bär/skogsbär samt att vara snäll mot folk som egentligen inte förtjänar det.



Det är min lillasyster det :) <3


Så JÄVLA roligt!

Comviq alltså.. har man inte det borde man ju nästan skaffa det i hyllningssyfte för deras underbara reklamer. Tycker ni inte att dessa är roliga, då har ni absolut INGEN humor över huvud taget! Jag personligen fick lite snabbt rafsa ihop ett testamente eftersom jag var helt säker på att jag skulle dö av garv när jag såg dem.

Long time no seen, my dear.



Jag och mina vänner på juldagen. We.

Dag 10 - En önskan.

Jag har massa önskningar. Så många. De allra flesta är saker som inte går att köpas för pengar, och oftast inte är tänkt att tillfalla mig själv. Men nu tänkte jag faktiskt vara lite självisk och skriva om något som jag önskar mig. Något som jag verkligen vill.

Jag önskar så himla mycket att jag kommer kunna försörja mig på att hjälpa andra människor, och på att göra en skillnad. Jag vill inte tjäna massa pengar, ha det största huset, dyraste bilen eller nyaste telefonen. Sånt är verkligen helt oviktigt för mig. Lagom räcker, ni vet så man klarar hyran, käket och kanske kunna spara till en liten resa då och då. Eller unna sig saker som man gillar lite sådär ibland.

Därför önskar jag att jag kommer kunna få jobba med det jag älskar mest; att skriva, mänskliga rättigheter, träffa människor, lära mig nya saker och på något sätt kunna få människor i den här delen av världen att förstå att vi måste agera. Att bollen ligger hos oss.

Det är min önskan.

Just to be the next to be with you.

Vet ni vad jag precis kom på. Att det typ är fem månader kvar till Sweden Rock. FEM MÅNADER! Vet ni hur lite det är?! Eller ja, klart det är ju typ nästan ett halvår, men jag menar, det känns ju för fasen som om det var igår jag och Lotta stod och skrek "fuck you too" och "you suck ass" på SteelPanther. Vilket är heelt galet! (I dubbel bemärkelse..)

Ozzy, JJ & the Blackhearts, Mr Big, Clutch, Saxon, Whitesnake, Judas Priest.. I'm in Rock'n Roll Heaven! Nu fattas det bara att de signar Volbeat och Good Charlotte lite snabbt också så man kan få bli lite hes.. skämt åsido, jag vet att det inte kommer bli så. Men önska kan man ju alltid.

Och hes kommer jag bli ändå, fan vad jag ska lipa och skrika när jag hör To be with you. Nu är jag lycklig mina vänner. Svävar runt på små svarta SRF-moln :) För att citera Barney; "It's gonna be LEGEN - wait for it - DARYYYY"



Hold on little girl, show me what he's done to you
Step up little girl, a broken heart can't be that bad

Dag 9 - Min tro.

Detta blir svårt. Min tro. På ett sätt skulle man väl kunna säga att jag är en av de olyckligt lottade människor som inte fått gåvan att tro. Men samtidigt så är jag inte den typen av person som utesluter sakers existens bara för att jag inte kan se dem. Så kort sagt skulle man väl kunna säga att jag är en troende människa, det är bara det att jag inte har kommit på exakt vad jag tror på. Och då menar jag i termer av religion, gudomlighet och lite mer existensiella frågor.

Rent konkret, typ i vardagliga situationer, skulle jag vilja påstå att jag tror på massa saker och företeelser; att sanningen nästan alltid är att föredra framför en lögn, att kärleken är den starkaste kraften som vi känner till, att förmågan att förlåta är en gåva och att skratt är den bästa medicinen som finns.

Beträffande döden så är jag nog ganska positiv. Jag är själv inte rädd för att dö, och tror att döden faktiskt är att föredra framför många andra händelser man kan råka ut för. Dock är jag livrädd för att folk nära mig ska lämna in, eftersom jag är värdelös på att hantera saknad och vanmakt. Så mitt enda hopp är att tro stenhårt på att man någonstans, någon gång kommer träffa de man förlorat igen, och jag tänker inte vika en tum från den tron för i så fall kommer jag aldrig kunna hantera någon närståendes död.

Så, det var i stora drag min tro.

Stulen lista.

Ja, som vanligt har jag snott en lista av Emme. Handen upp den som blev förvånad? Nej, trodde väl inte det..

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Nej det kan jag väl inte påstå. Inget av intresse i alla fall.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Inte ett enda, snarare tvärt om.


3. Fick någon du känner barn?
Jag vet inte.. tror inte det? Nästa år däremot, om ni bara visste :)

4. Dog någon som stod dig nära?

Ja det kan man lugnt säga. Vår älskade Bebbe gick ur tiden.

5. Vilka länder besökte du?
Hmm.. Turkiet och Danmark.

6. Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?
Ett lugnt och stabilt psyke hade suttit fint.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Tror faktiskt inte jag kommer minnas något speciellt datum.

8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag har klarat många motgångar och blivit en starkare person.

9. Vilket var ditt största misstag?
Att jag har oroat mig i onödat alldeles för ofta och även satt andras intressen före mina egna. Ett antal dumma fylle-sms kan nog också läggas till listan

10. Vilket var ditt bästa inköp?
Om man kan kalla Humlan och Myran för "inköp" så är de utan tvekan det bästa jag någonsin gjort!

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder antar jag.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?
Väldigt många saker, bland annat mina underbara vårdtagare och kollegor på Jylland.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jajemän, jag har haft en cp hälsena, en depression, en saftig UVI med mera, med mera..

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
Som vanligt blir det väl de nya band man upptäckt under Sweden Rock. Detta året kommer jag även minnas massa godingar från Volbeats senaste platta. Evelyn, 7 shots, Thanks, Fallen med flera.

15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
Både och. Tyvärr har min hjärna spelat mig många spratt vilket har gjort att jag har mått väldigt dåligt då och då. Dock har detta gjort att jag verkligen har värdesatt de stunder då jag faktiskt har mått bra och varit glad. Så det har varit lite upp och ner men nu är jag back on track.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Mig själv.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Folk som behandlar mig som skit. Jag vet att jag har hyfsat kort stubin och kan uppfattad som bitchig och uppkäftig, men när det gäller folk som jag tycker om har jag en tendens att bli alldeles för snäll.

18. Hur var din julafton?
Alldeles underbar, som alltid.

19. Blev du kär?
Absolut, jag blir kär i människor, musik, kläder och böcker hela tiden! Fast mest i Rille såklart ;)

20. Vilket program har varit det bästa på tv?

Fotbolls-VM helt klart!

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?
Ja det gör jag verkligen. Okej att jag har lätt för att älska människor, men med detta följer att jag har nästan lika lätt för att verkligen avsky folk. Så några nya har helt klart ploppat upp på hatlistan.

22. Vilken var den bästa boken du läst under året?
Har läst så många bra. Tre män i en båt läser jag lite då och då och den är ju lika fantastisk varje gång.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Det måste vara Sabaton. Har så många gånger lovat dyrt och heligt att jag aldrig mer ska sätta min fot på deras spelningar. Gav dem dock en sista chans på Sweden Rock och det funkade, nu gillar jag dem lite.

24. Önskade du dig något som du fick?
Önskade mig inget mer än att mina nära och kära skulle få vara friska, och det har de fått vara hittills tack och lov.

25. Önskade du dig något som du inte fick?
Nej, jag brukar inte önska mig så mycket.

26. Vilken var årets bästa film?
Svår fråga, men tror Robin Hood och Harry Potter & the Deathly Hallows  ligger bra till. Kanske Avatar? Hm.

27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Slappade och blev bortskämd av Rille.

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Mina nya jobbarkompisar, fan vilka sköna människor.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

Som den brukar vara; bekväm, retro, lite udda men samtidigt jävligt snygg. Den är jag helt enkelt.

30. Vad fick dig att må bra?
Rille, min familj och mina kisar.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Tom Hanks tror jag. Kanske Gerard Butler eller möjligen Ted i How I Met Your Mother.

32. Vem saknade du?

Min familj och vänner i Karlshamn, IFK, gamlamormor och Bebben.

33. Vilken var din bästa månad?

Mars helt klart, det var innan jag deppade ner mig :(

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Ja det finns det väl alltid. Tycker dock ändå jag har skött mig bra :)

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
På många olika sätt. Jag kommer verkligen fokusera på att må bra, sätta mina egna behov först, göra min praktik, börja mitt nya jobb på Amnesty och så himla mycket mer. Och den 1 Augusti kommer nog en hel del förändras ;) Undrar vem som längtar mest? :P

Dag 8 - Ett ögonblick.

Okej, nu ska jag berätta om ett ögonblick. Kunde ju valt ungefär vad som helst men jag funderar på att välja ett av de bättre: utsparken från Väggaskolan. Som ni vet är jag en blödig och sentimental stackare, men anspänningen innan vi skulle ut på skolgården var nog det sjukaste jag varit med om. Så sjuk att jag inte ens kunde lipa som alla andra.

Alla skolans treor står i korridoren uppe vid OP och sekunder innan vi ska springa ut, ögonblicket då jag står hand i hand med Johan på ena sidan och Robin på andra, två av mina bästa vänner så långt tillbaka jag kan minnas, och vi bara tittar på varandra utan att säga ett ord, det var ett stort ögonblick i mitt liv. Inte bara för att studenten innebär att skolan är slut och att de flesta av oss har somnat på vår sista mattelektion någonsin, utan för att man visste att nu skulle ingenting någonsin bli som förut. Och det blev det inte heller. Allting har förändrats och ingenting är sig likt, och det visste man när man stod där. Hög på adrenalin och lagom tankad efter en hel dags komsution av jordgubbar och sprit. Vi visste att oavsett hur mycket vi sa att vi skulle lova att ringa varandra, träffas och hänga precis som vanligt, så skulle det inte bli så. Därför betyder det ögonblicket mycket för mig.


Men tjena bloggtorka!

Här har man ju inte precis varit aktiv.. herregud. Till mitt försvar kan jag ju säga att jag har varit i min gudsförgätna hemstad i två veckor och alla vet ju vem som ockuperar datorn 24-7 på Regeringsgatan.. Men nu är jag tillbaka och snart börjar pluggandet igen ( = massa facebook och bloggande alltså..)

Utlovar härmed en fet uppdatering snarast, komplett med bilder och avslöjanden. Väntar bara på att mitt lilla kattfräs (Lotta) ska skicka över lite bilder från deras kamera från julafton, för jag har typ en.. eller kanske två.

Återkommer dudes..