Otroligt roligt.

Jag har ett jobb som är ganska tufft många gånger. Att vårda dementa och alsheimerssjuka kan vara riktigt påfrestande, men trots detta så tycker jag om mina gamlingar massor. Var och en av dem har sin charm och sina ljusa stunder. Som idag när en av mina små tanter kommer fram till mig och säger: "Hej Lisa, vad heter du?" (Hon brukar skoja på det viset) Jag skrattar och svarar: "Hej ***, jag heter Lisa. Vad heter du?" Då flinar hon och skriker: "Jag heter GUGGE!" Detta kan vara det roligaste som hänt mig. Någonsin.

Blödig/efterbliven.

Alltså. Alla vet att jag älskar Tommy Körberg. Mr Superröst. Och så fint det föll sig att han och underbara fantastiska älskade Helen Sjöholm gästar årets första avsnitt av Allsång på Skansen tillsammans med mitt älskade snötebröd Benny Andersson och hans orkester. Eller ja, fint och fint, jag har lipat konstant i 40 minuter nu och hoppet om att inte ha puffiga ögon imorn minskar för varje sekund kan jag säga. Sure, det ligger i släkten att vara sentimental men detta är ju bara löjligt.




Lipar du inte till detta så är du fan kall. Känn texten liksom. Fy fan jag lipar sönder.

Haha faan!!

Citat av en av mina småkusiner:


"Lisa, vad betyder det att betala i natura? Du säger det hela tiden och jag fattar inte hur det går till riktigt. Kan du lära mig det, för jag har sällan några pengar"



Jag är kass.

Midsommar.

Sicken midsimmar, inte riktigt som vanligt om man säger så. Farmor ringde med gråten i halsen och påpekade att detta var den första midsommaren på 23 som jag inte varit hos henne på Bokö. "Här är ingen annan som gör någon krans till mig i år" Jag skulle kunnat lipa. Men jobb är jobb och inget att göra åt så det blev inget Bokö för mig.

Dock ska det sägas att Rille gjorde denna midsommaren perfekt ändå. Jag kom hem från jobb vid fyra och medans jag powernappade och duschade så fixade han lax, jordgubbar och grejer sen åkte vi till Utsiktsplatsen vid Öresundsbron och hade det gött.

Kvällen har avslutats med mys, Entourage-maraton och slutligen lite Eminem på Spotify. Så det blev en bra midsommar ändå måste jag säga :)



Midsommar 2009.

Bland det värsta jag varit med om!

Detta hittade jag på Aftonbladet (URL) via delning på facebook av min tränare Per. Det var fan bland det värsta jag har varit med om. Vem fan är så äckligt vidrig att man går ut och varnar för olika folkgrupper i ett område? Så man begår alltså brott enbart för att man är rumän eller litau, och inte för att man är kriminell eller allmänt ignorant? Smart skrivit verkligen. Jävla idioter, det här gynnar ju säkert integrationen i detta land. Man blir så trött..


Kärlek. I'm the Soulweeper.





Pärlor.


Så snurra min jord igen




Och allt som du gör blir till pärlor på min panna
Vilken färg har själen älskling

Giddio!

Nu har ett dygn förflutit sen jag hämtade Nappe på Trinagelns station. Och cirka en timme har gått sen vi skiljdes. Har haft himla trevligt, och det var minst sagt gött att ha sällskap medan Rille var på Foo Fighters i Kph.

Denna dag tänker jag vila upp mig och eventuellt rensa ur min garderob. Har miljoner plagg jag inte använder och nu jävlar ska skiten bort! Eller ja, ska lämna det i containern för hemlösa eller typ till Myrorna. Så är det inte helt onödig konsumtion liksom.

Nu ska jag äta.


TRÖTT

SOM jag har tröttnat på en del människor som jag tvingas ha med att göra. Negativa, otacksamma, humorbefriade, bortskämda, tröga, otrevliga och tråkiga! Framförallt är det denna jävulska tråkighet jag stör mig på. Ta ett skämt för fan eller gå och skjut dig själv. Ah, jag blir så irriterad. Nej, nu skiter jag i att lägga någon tid på att vara social mot idioter som uppenbarligen inte fattar ett satans skit. Fuck you och hej då till dig om du känner dig träffad av detta.





Blondie!

Ja, nu när jag är på tillfrisknande och allt så passade jag på att färga huvet igen, Behövdes. Så nu är min hårfärg lite fräschare än senast ni såg mig :) Bilderna är tagna med camen så de gör egentligen inte färgen rättvisa men kan inte låta bli att slänga upp en ändå för jag är så nöjd. Och det är det inte varje dag jag är så jag passar på att njuta :)



- Besides, blondes do have more fun!
~ Frenchie, Grease.

SLÖ

Jag ska ha en stor eloge, jag höll mitt löfte om att gå upp tidigt idag. Måste ställa tillbaka min dygnsrytm, jag börjar ju för bövlen jobba om bara några dagar. Tjejerna i laget spelade sista matchen innan uppehållet idag. Utan mig. Vinst med 4-0 och tabellen är supertrevlig läsning :)

Visst blir vardagen några nyanser gråare utan fotboll men samtidigt kunde detta uppehållet inte kommit mer lägligt. Dels för att jag har Förkylningarnas Moder, en IFK-fest, en studentfest, en rockfestival och två veckors Karlshamnsvistelse i kroppen, och dels för att jag är så in i helvetes jävla trött på de ständiga påhoppen från en viss tränare (inte du Ström.. host) om att Unitedfansen är "Englands värsta fans" och den extremt utdragna diskussionen om hurvida Dalgleish bör bli adlad eller ej. (Klart fan han inte borde!)

Så lite vila från fotbollen (och det evinnerliga tjafset som tar mer energi än själva träningen) så jag kan få komma i form igen känns faktiskt helt okej. Ska vila idag med och imorn ska jag försöka springa en sväng, så vida febern inte återkommer. Hoppas ej.

Bakat bullar har jag med gjort. Och muffins. Guu vad jag är produktiv, nästan värd att slakta lite DeathEaters på mitt kära PS3. Nåja, Rilles PS3.



Detta är det maximala måttet på hur mycket jag har kunnat öppna mina ögon fram tills igår. Feber, förkylning, halsont och någon slags inflammation i ögonen. Riktigt kul har jag haft det, nej. Så förbannat glad att det börjar gå över nu!

Dåligt!

Jag har vänt på dygnet. Mycket onödigt gjort. Rille stack vid tio, han jobbar i natt. Extremt tråkigt för mig. Har suttit och lirat playstation hela kvällen, men vad fan hjälper det när man är både sjuk och övergiven..?  Nej just det. SUCK.

Nu tänker jag gå och lägga mig och FAN om inte sömnen infinner sig! Vansinnig. Imorn ska jag gå upp tidigt så jag slipper detta! Säger jag nu..

Allt är förkylningens fel. Varken tränat eller ätit på hela veckan, konstigt man är svag i kroppen och mos i hjärnan? Nee..

Rilleeeee kooom heeeem jaaag saaaknaaar diiiig!!! <3

Soulweeper for sure.

never wanted it this way
oh baby I'm dying
i'm crying over it


s
o sad
so afraid
so frantic
i'm the soulweeper

Grannare än grannens gris.



Förbannat snygg den där Meatloaf. Honom ska jag nog drömma om i natt. Cher med.

"I wish there were some way we could connect"

Sista blogginlägget?

Ja det är väl knappast någon som undgått att jag är förkyld och har feber? Nej, misstänkte det. Och eftersom min käre far med flera har gnällt lite på min frånvaro här i bloggen så får jag väl göra ett ryck. Har varit i K-town i två veckor och då duger det ju inte att sitta och blogga 24-7, även om situationen många gånger har krävt det (som Tisse skulle sagt)..

Hur som helst, jag är dödssjuk och har varit det hela veckan. Mina och Rilles fyra dagar då vi skulle glassa på stranden och bara ha kvalitétstid tillsammans har således varit ett rent jävla helvete, och jag skulle vilja påstå att det är ett smärre mirakel att han inte gjort slag i saken och befriat mig från mitt (och hans..) lidande ännu. Ärligt talat. Jag är en plåga just nu och jag vet om det. Och anledningen till rubriken är att jag starkt misstänker att detta är min sista dag i livet, och därmed också sista blogginlägget. FAN VAD JAG MÅR DÅLIGT!

Hur som helst, fick precis ett sms av min kära syster att Asarum låg under med 1-3 mot Ronneby, vilket såklart är glädjande på alla sätt och vis. Att hon sedan inte nämner att IFK leder med både dam- och herrlaget tyder på hur viktigt det är för henne att berätta att just Asarum ligger under. Haha underbart!

Eller som i vintras när hon skickade följande sms-rader: "Hej Lisa. Gick precis förbi en bil som någon hade glömt stänga av lyset på. Gick fram för att kolla vems det var så man kunde säga till ägaren, men sen såg jag att det låg en AIF-tröja i baksätet så jag sket i det och gick vidare"

Kanske har jag lärt min syster något mer än hur man böjer verbet hablar på spanska? :)

Vilken helg, SRF!

Gode värld.. vi kan väl konstatera som såhär att min teori om relationen mellan antal bakisdagar till följd av antal festdagar inte saknar belägg. Tre dagar med alkohol = tre dagar med allt som hör bakfyllan till. Dock är det hur som helst värt att vara lide ausöben efter en helg som denna. Musikmässigt är det inte min bästa rockfestival men över huvud taget har det varit lika trevligt som vanligt. Bilder kommer på facebook inom kort, och jag säger som jag brukar; ni som inte har mig på facebook, ADDA! Om ni vill se bilderna alltså, annars kan ni dra ;)

Helgen avslutades med seger för mitt IFK, mot fucking AIF. Hur underbart?! Jag är lycklig, och imorn drar jag hem till Malmoe igen <3