Dagen D.

Uss. Idag kommer folk från Djurens Vänner hit. De ska göra ett så kallat stickprov. Det ligger till som så att om man har adopterat djur från dem så följer de upp adoptionen med att droppa in en gång per år för att se så djuren trivs i sina nya hem.

Vilket såklart är skitbra, men jag är ändå sjukt nervös med tanke på att de har rätt att ta tillbaka djuren om de inte tycker de verkar ha det bra. Okej, jag är ju världens bästa kattmamma for sure så det är klart det kommer gå bra, men man blir ju fan ändå nervös när man ska bli granskad liksom. Fuck.

Nähe, om man skulle ta och styra upp sitt anlete lite. Inte haft smink sen i lördags, what's up with that.. Ska bara kolla klart på Big Brother, love it. Dock tråkigt nu när Rodney har åkt ut, han var det ultimata svinet <3

Peace out.

Gillar!

NU har jag skickat in mitt PM i metodkursen. Äntligen! Lättnaden är enorm, och trots att jag vet att jag verkligen gjort urdåligt ifrån mig så är jag så fruktansvärt glad att slippa skiten. Detta ska firas med 2 timmars stek på balkongen och ytterligare shopping av lite nya träningskläder. Köpte en del förra veckan men jag vill ha MEEER!! Haha, nej men det är faktiskt så att jag bara köpte nya kläder till fotbollsträningen och jag måste ju ha något till afrodansen, gymmet och löpningen med. Kul att springa naken liksom, nej.

Apropå fotboll.. match på fredag igen och vi deppar inte över gårdagen. Om Asarums IF kunde snacka bort en förlust med 1-4 och skylla på "otur" i sin premiär så kan vi också göra det.. eller så gör man det bara inte..

Nya tag och ett jävla driv mot 3 poäng säger jag!

Addition och subtraktion.

Vilken satans dagjävel. Förlust i seriepremiären, en förmodad spricka i ett ben i foten, tentaplugg utav bara fasen (ångest) och en hjärna som inte fungerar som den ska. Situationen kräver (som Tisse skulle sagt) att jag vänder denna dagen till det positiva och ser det som varit bra. So here goes: jag har blivit (sol-)bränd, det var trots att kul att spela mittback igen, har ätit en god middag på en av Möllans uteserveringar med finaste Rille samt spenderat dagen i solsken.

Alltså, både plus och minus denna dag.




Nyponbuskar, nyponbuskar. Hela vägen nyponbuskar.

Lider.

Ja, som tidigare konstaterat så är Jesus knappast ensam om att ha plågats på Långfredagen. Jag skriver hemtenta om fallstudier och det är helt jävla överjobbigt och ohärligt på alla sätt. Förmodligen mycket värre än att hänga på korset. Jesu korsfästelse är alltså ingenting jämfört min pluggångest. Jag hatar detta.

Glad påsk, imorn drar jag till K-town :)

Tråkigaste jag varit med om.

Jag tror inte att någon utomstående människa i denna värld kan förstå hur fruktansvärt tråkig kursen Metod är. Jag ska nu göra det till mitt livs mission att se till att när man slår upp ordet "Metod" i en svensk ordbok ska där inte stå någon förklaring, ordklass eller liknande, utan endast finnas en bild på vår lärare i ämnet Diskursanalys med Tim Mays bok Sahällsvetenskaplig forskning i näven.

Jag hatar denna kurs på ungefär samma nivå som jag hatar Scar i Lejonkungen och skolmatsalens skinksås. Djupt och innerligt alltså. Och dessutom har Gud ställt in det fina vädret över Malmö idag för att han vill att jag ska sitta inne och plugga istället för att sola på balkongen. Vilket avskum han är ibland, vår Herre. (Hoppas dock han har lite humor annars vet vi ju alla var jag kommer hamna efter min död..)

Bitterhet. (Varning för EXTREMT ytligt inlägg!)

Alltså, ibland i livet får man bekräftelse som man i efterhand (ibland även låååångt i efterhand) bara önskar att man absolut inte hade fått.
Ett exempel: en kille som man träffade för miljoner år sedan har en ny tjej. Självklart facebookar man henne och upptäcker att hon är, i ordets rätta bemärkelse, skitful. Man tänker närmare på saken och inser att alla hans tjejer, både före och efter en själv i ordningen, ser ut som skit. Och så tittar man sig i spegeln och tänker: Jaha, vad fan?
Ett exempel till: I brist på sisterhood och solidaritet mot andra kvinnor bortser man från att vara mänsklig och snyltar på en upptagen kille. Sen tänker man efter. Hans flickvän, sambo, fru, särbo (whatever) är en ohygglig syn. Återigen ser man sig i spegeln och tänker: Jaha, vad fan?

Slutsatsen man drar i dessa två fall är att bekräftelsen man fick när killen i fråga sa att man var snygg/vacker/söt (eller vad han nu sa för att få omkull en) i slutändan inte alls blir någon positiv komplimang utan snarare en förolämpning i stil med: Du är prceis lika ful som alla de andra skräcködlorna jag varit med.

Där har vi det, bara en liten reflektion såhär på kvällskvisten.. Ytligt men ack så sant.

BRICK!

Nu måste jag fan passa på att hylla Brick. Ungen i programmet The Middle. Ja jag vet, det är bara jag i hela världen som ser det, men det är faktiskt skitroligt plus att det kommer precis efter DH. Och vad skulle man annars göra en dryg tisdagkväll? Nä, just det.

Men åter till Brick. Han är den skönaste person jag någonsin varit med om alltså, och så ser han ut som en pytteliten Bente, bara det :)



Brick, king dingeling!

Såja.

Okej okej. Jag känner masshatet. Arga kommentarer och facebookinlägg om att min blogg måste leva upp. NU. Och jag håller med er, min blogg är värdelös och jag med. Men nu är jag tillbaks igen, tillbaks från England och tillbaks till bloggen. Hooray!

Stay tuned folks, det är sol och våren är här. Nu kör viiiiii

London Calling!

Nu drar vi till London. Det blir fotboll, shopping och cityhäng, underbart med andra ord.
Jag är NÖJD! Sod off fuckin' Sweden, see you in a week!

HURRA HURRA HURRA!

Jaha, då var man 22 helt plötsligt. Feels good, och imorn kommer la familia hit för att fira att jag överlevt såhär långt i denna förrädiska värld. 22 år är kanske inte mycket men under mina år som dotter till en fotbollsfanatiker och en rockbrud, storasyster till ett modelejon, kusin/lillasyster till en mästerkock, barnbarn till en tosig gobbe från Gallerydaskogen och en farmor på höga berget har jag kommit till insikt med följande punkter:
  • Idrott främjar kamratskap.
  • "United is life - the rest is mere detail"
  • Att Österslättskolans skinksås borde serveras i fängelser åt pedofiler och våldtäktsmän
  • Killar som växt upp i Näsum, lirat i Mjällby och bott i Furumo är av den bästa sorten
  • Att kött är gott men jävligt illa att käka
  • "There's no such thing as a new home"
Klokt eller inte, you decide. Btw, ni får ursäkta den jävulskt värdelösa bloggningen från min sida. Har haft fullt upp med Uppsatsen från Helvetet men nu är fanskapet inskickat och klart.

Nu ska jag njuta av mina återstående 37 minuter som födelsedagsbarn och imorn kommer Guggisen, Mamisen och Fispåsen. Woopie!

FAANE!!

Alla som är färdiga med PM:et är våltäktsmän!!!!!

Villagrán v Guatemala.

Sorgligt detta, orkar fan inte läsa mer :'(
Satans värld.

My gosh.



Poulsen. Helt klart grannare än grannens gris.. (som Joddla med Siv skulle ha sagt..)