Beloved.



Detta är mina vänner i ett nötskal. Älskar och saknar er!

Snyggve.

Om ni inte har sett True Grit så gör det. Om inte för att den är förbannat bra så för att Matt Damon är ganska bedårande i denna rulle. Fetasnygg alltså. Och Rille har sedan vi såg den dessutom haft en liten crush i Jeff Bridges så inga hard feelings här inte :) Alla nöja och glada!

Mycket (sv)engelska i detta inlägg känner jag..






Hej Snyggve & Texas Ranger.

Krigare..

Jag är seg i bollen, men kämpar på! Skriver uppsats och klunkar vatten från min kära Soda Stream mellan varven. Har huvudvärk och skulle helst av allt göra något annat. Men skitsamma, jag kämpar vidare. Weitergehen! Raus!

Jag är Djävulen :)

Jag sitter här och är förnöjt elak. Något jag har fullkomlig rätt att vara så ont i knät som jag har nu. Orkar inte ändra rubriken, annars skulle det stått att vår käre (...) tränare Ström är Djävulen. Han och den som uppfann den svenska försäsongsträningen. Ondskan i sin renaste form. Men hur som helst, det är inte därför jag känner mig elak. Och det är sannerligen inte heller därför jag känner mig förnöjd.

Nej, det beror på att jag kollar runt på lite diverse bloggar och känner mig skadeglad. Dessa bilder alltså, my God. Jag påstår absolut inte att jag själv just nu är någon skönhet där jag sitter med benet i högläge efter träningen (PAIN!), svullet fejs eftersom jag har peelat huden i ansiktet och dessutom plockat och färgat ögonbrynen. Ingen vacker syn det medger jag, men hey!

Jag tränar faktiskt, även om det smärtar ibland. Jag plockar ögonbrynen och peelar huden trots att man blir lite svullen i flabben en stund efteråt. Jag fixar i alla fall med det mest nödvändiga, och detta är anledningen till att jag vill lägga ut bilder på mig själv då och då. För att jag är hyfsat till freds med både mitt inre och mitt yttre, och då mest med mitt inre eftersom jag anser att det är viktigast. Men ja, jag ser ändå åtminstone till att se hyfsat anständig ut, dvs normalviktig samt fräsch och helt okej. Men vissa bilder som en del människor lägger ut. Ja, förlåt för ytligheten, men de är anledningen till att jag sitter här och är förnöjt elak. Och lite medlidsam på samma gång.

Jag är inte riktigt den som gärna ser ner på folk, men jag gör det bannemig på de som låter sig själva förfalla totalt och sedan avskyr alla de som inte gör det bara för att de är förbittrade och avundsjuka. Dessutom har dessa människor ofta en tendens att komma med ursäkter för sin totala brist på självkontroll (fött barn för typ tio år sedan, stressigt jobb, tar medicin som gör dem feta eller har någon sjukdom/skada som hindrar dem från att vädra sitt arsle då och då.. it goes on and on) Den typen av personer är nog de mest sorgliga människor jag vet. Tar en victory-sip av mitt te för att fira att jag inte är sådan, och det är inte alltför många i min närhet heller tack och lov.

Som sagt, förnöjt elak.

Hjälp..

Rille har maginfluensa. Behöver jag uttrycka min ångest? Jag har inte tid att bli sjuk, och inte fan är jag vidare sugen på att bli det heller. Satan. Jag måste jobba, plugga, spela fotboll, fixa med Amnesty och massa annat viktigt. Ah, skit också. Räcker det inte att man riskerar att dra på sig maginfluensa, skabb, löss, exsem/utslag och annat otrevligt genom att jobba i vården? Ska man nu behöva ha panik hemma också? Tydligen, fan vad jag hatar detta.

Anyhow. Jag har vårdat stackars Krösa-Maja hela dagen, och emellanåt har jag pluggat. Skriver just nu uppsats i kursen Stat, folk och konflik. Mäkta intressant och kul, men tufft som fasen med internationell rätt och alla regler och tribunaler att hålla reda på. Ska lämnas in på fredag så imorn får jag göra ett jävla ryck. Research tar tid ska ni veta..

Nu ska jag supéra (heter det så?) och titta klart på Lyon - Real Madrid. Och sprita händerna. Och äta vitpepparkorn. Och andas i en påse. Fy fan, jag vill inte bli sjuk!



Bild från imorse innan Rille blev sjuk och jag satt och pluggade, lyckligt ovetande om vad som väntade. Ångest, panik och självömkan (och en viss sympati för Rille då, som just nu är inne i badrummet och kräks - jag ska aldrig mer låna hans tandborste..)

Sunday!

Bokstavligt talat dessutom, solen skiner idag igen. Hurra för det. Kommer bli en kalasbra dag, jag ska träna, plugga, mysa runt här hemma med Krösa-Maja och bort till Heleneholm och kolla när mina flickor spelar träningsmatch. Det suger apröv att inte kunna vara med, men så är det när man är lika fragil i lederna som en 90-åring. Knät börjar dock bli bättre och jag är med på det mesta på träningarna. Spelade till och med lite i onsdags och det gick skitbra. Dojan har kvar sin känsla med andra ord. Haha, närå, men det gick bra. Ber en stilla bön att knät håller this time. Annars är det kört med fotbollen och då lägger jag mig ner och dör.

Kicka igång denna dagen nu Larsson!
Aufwiederhören!

Saturday - I love you like gold.

Detta kan nog bli en bra dag. Solen skiner och vi ska faktiskt dissa gymmet för att istället gå en lång härlig runda vid havet. Sen blir det lite studier ett tag då jag har en uppsats som inte kommer skriva sig själv. Ikväll blir det chill på O'Learys med lite käk och United-match och sen drar vi vidare på bio. Har inga jätteförväntningar, vi ska se någon westernfilm som Rille har valt. Antar att den kommer vara våldsam och vidrig så jag får väl ta med mig en bok :D Haha!

Nu har vi morgonhäng och lyssnar på BanditRock. Danko Jones, Royal Republic, Imperiet och Metallica. Vi är hemma!



Måste bara. Detta är mina fina kusinbarn, HUR SÖTA?! <3

Blond.

Har ju helt glömt att lägga ut pics på min nya hårfärg. Efter typ ett års velande om hurvida jag ska blondera håret eller inte så har jag nu gjort slag i saken. Och fy fan vad nöjd jag är, det blev apsnyggt!

Lookie lookie!

(Finns bättre bild på fejsbok så adda där om ni känner er manade, eller skit i det)



Nöjd.

Irriterad.

Jag är så jävla irriterad nu. Man vem fan bryr sig?

Dra åt helvete.

Som utlovat.

Jaa, jag lovade ju en bilduppdatering från jullovet. Men som det lögnaktiga svin jag är så har det inte blivit något med det. Förrän idag! Njut och flukta i mina bilder. Min familj är egentligen ännu lögnaktigare eftersom det är de som hela tiden lovat att skicka över sina bilder från julafton till mig. Har det blivit något med det? Nej.

Jaja, here goes..


Malmö blev julefint och vi Malmöiter blev lite extra saliga i själen.




Mina ogräddade lussekatter. Märk väl den fina IFK-lussekatter nere till vänster :)





Det blev även pepparkakor. Som jag är värdelös på att göra för övrigt.



Eftersom Rille inte var med och gjorde apelsiner med nejlikor så passade jag på att köra IFK-tema. Blev bannemigfan kanonfint.


Jag och Rille drog på julmarknad på Tivoli i Köpenhamn. Kallaste jävla kvällen någonsin! Vi hade på oss ungefär alla kläder vi äger och ändå frös vi.


Johanna var här och vi hade julmys med vegansk indisk mat och massa vin. Johanna skulle öppna en flaska skumpa och var nära att arkebusera mig med denna korken. Hade just varit en passande död.. På bilden över korken ser ni Johannas knubbiga och smått agressiva katt Alice.


Vi drog till Karlshamn för att fira jul, Humlan och Myran hängde mest i fönstret och tittade ut på Karlshamns slödder på Regeringsgtan :)


Lottis och Myris chillade.


Julafton kom, och här ser ni en liten del av de julklappar jag gav bort, samt familjens julagran!


Julafton firades som vanligt hos Bente och Catharina. Som vanligt hade Adde meckat fina bordplacerings-"lappar". Ny version varje år, himla fint.


Juldagen firades hos David och sen vidare på Mingel. Anledningen till att bilderna från denna fest är i svartvitt, förutom att det är snyggt, är röda fylleögon och rödvinskäftar. Ingen vacker syn, tro mig.



Mellandagsbrunch i Jullans föräldrahem i Prästslätten. Himla mysigt, Idis droppade dessutom bomben att hon är på tjocken för de som inte visste det :)


KM var som vanligt en dryg upplevelse. Sämsta "fotboll" jag sett på länge. Damernas KM var tio gånger bättre!


Bilder från tolvslaget, nyårsafton. Jag hade mitt liv bästa nyårsafton med Rille. Helt underbart <3



Myskväll med flickorna hemma hos Sofia. Godis och en satans massa skvaller!



Detta var mitt jullov! Som sagt finns det fler bilder på familjens dator men detta blev ändå rätt bra tycker jag :) Bästa jullovet ever <3

Tillbaka :)

Sådär ja. Efter en skön liten bloggpaus är jag nu tillbaks. Känner mig fortfarande lite oinsprirerad dock, så om det är något särskilt som någon vill veta så är det bara att säga ifrån! :)

Återkommer snart, hej så länge!

Dött.

Inte mycket som händer i denna blogg just nu. Återkommer snart igeeeeen

För helvete.

Det är tisdag, klockan är 15:52, jag har varit vaken i ca fyra timmar (tog lite sovmorgon..) och har redan hört fyra saftiga rykten om mig själv och andra i min närhet, rykten som absolut inte stämmer eller bara är händelser med förbannat mycket krydda på sig. Fyra! På fyra timmar! Och allt är så klart från Karlshamn, var annars liksom..

Och i tre av dessa fyra fall har jag frågat: "neeej var fan har du hört det?!" och fått svaret: "eh, jag kommer inte ihåg vem som sa det till mig.." BULLSHIT! Om ni nu är så jävla nyfikna att ni måste fråga så kan ni väl ha så pass mycket kurage att ni säger var ni har fått skiten ifrån så jag kan eliminera källan till denna "nyhets"-spridning.. Och sluta för helvete att fråga folk i min bekantskapskrets om saker som ni ska ge fullkomligt fan i, exempelvis: "är det sant att Lisa har..?" eller "du förresten, har Lisa...?"

Så detta är till er, jävla losers&suckers i Khamn, som låter kätfen glappa:

Min humor.

Förlåt för detta, men jag tycker det är roligt i alla fall ;)




Aaasroligt.. :D