Vid liv trots allt..

Efter två och en halv dags extrem baksmälla är jag nu back on track. P-O sa till mig runt 21.00 i lördags kväll: "Lisa, du kommer må så fruktansvärt dåligt imorn." Kanske borde jag lyssnat på dessa kloka ord. Men inte då, jag hävdade bestämt att jag är en gobbakäring (Cilla och Lene med!) och att jag tål ungefär hur mycket som helst. Det gör jag inte. Fast det är klart, det är ju bara årsfest med IFK en gång om året och då gäller det bannemig att gå all-in! :)




Tell me, does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name

Holy Diver!

Vilken underbar kväll jag hade igår. Årsfest med mitt IFK, fy fasen vad jag tycker om er! Förfest hos Lene, grymt partaj på vår fina IFK-gård och sedan vidare till hotellet med alla gamlingarna. En riktigt röjd afton vill jag lova, som alltid när vi blåvita själar festar tillsammans. Bortom alla knäppa händelser och skamliga förslag så älskar jag mina IFK:are mer än allt annat. Det är ju min familj.

Och idag mår jag fan värre än om jag blivit överkörd av en lastbil, eller typ blivit tvingad in i Högadalstugan utan gasmask. Känner mig alltså förgiftad i ordets rätta bemärkelse. Men som sagt, det är värt all möda i världen.  Och det är skönt att veta att man inte är ensam (Fredde är döden, Hanna är dödens röv och jag är dödens mormor) Heh!

Har lidit av svår IFK-abstinens hela dagen och varit på sjukt lipigt och deppigt humör. Nu ska jag stoppa om mig, Rille och bebisarna och sova bort denna jävulska baksmälla. Adios!

Förlåt men jag måste bara..

Alltså, okej. Vet att jag är allmänt astråkig som inte kan komma på något eget att blogga om utan är och snyltar hos alla andra. Men kolla denna bilden! Mwhaaa, jag orkar fan inte. Snott den från Emmes brillianta blogg och har tillbringat den senaste kvarten med att asgarva och till och med tvingats "göra en farmor" (Det vill säga kuta i ilfart till skithuset samtidigt som man typ "håller för" i syfte att inte helt sonika ge upp och kissa på sig) Tror dessutom att jag har skrattat mig till fem brutna revben och seriöst mördande kramp i magmusklerna.. eller nja.. magen i alla fall.



Bli inte arga för detta nu. Hehe okej, förstår om någon blir det men jag är av åsikten att man kan skämta om ungefär vad som helst. Kom ihåg att man gör sig själv till ett offer om man stämplar sig som "någon det är för synd om för att driva med"!

Jul snart?!

Fasen vad jag längtar till jul nu! Jag och Adina sitter just nu på msn och fluktar tillsammans efter julafton och nästa Harry Potter-film. (Ja det känns ganska bra att jag delar intresse med mitt 12-åriga kusinbarn) Dock önskar hon sig inte något invecklat sällskapsspel detta året, typ Harry Potter-Cluedo eller liknande (..och släkten andas ut)

Den enda julklappen jag önskar mig (förutom de två obligatoriska: strumpor och presentkort på Intersport) är detta översnygga smycke från Unicef. Check it out.



Länkar här till Unicef:s sida där man kan shoppa massa fina julklappar utan dåligt samvete för den överdrivna konsumtion och allmänt äckliga frosseri som julen annars innebär. Köp fina julklappar för en god sak!

Myspys.

Här sitter jag och är fikasugen. Men icke, vi ska käka fisk. Så jag låter mina tankar mysa iväg till kusinfikan hos mormor och moffa sist jag var i Karlshamn. Mina fina fina kusiner, synd inte alla kunde komma. Och om det bjuds på godare fika någonstans än hos min mormor skulle jag gärna vilja veta var.


Robin och Sara


Moffa och Fia



Sara, mormor och moffa


Lotta och jag

Nattsuddare.

Undrar vad grannarna tycker om att jag helt och hållet har övergivit min favvoplaylist och nu sjunger låtarna själv istället. Högt och med inlevelse. Hade precis plöjt mig igenom Good Charlottes The River, Volbeats Still Counting, Tommy Körbergs Stad i Ljus och Elvis Presleys In the gettho när jag började känna mig lite hes, kollade på klockan och insåg att den var elva, att det är måndag och att folk i detta hus kanske vill sova. Jaja, what to do.

Jo jag vet faktiskt what to do. Jag ska bädda ner mig och kolla på Love Actually och låtsas att det är sovmorgon som gäller imorn.

För övrigt ska jag lite snabbt lista de i-landsproblem som stör min tillvaro just nu:
  • Skolans datorer
  • Skolans toaletter
  • Min skrivare är dum i huvudet
  • Alla satans vägarbeten i Malmö (som för övrigt aldrig blir klara)
  • Att jag har vänt på dygnet (inte á la Idis, men ändå)
  • Att det är vampyrer på exakt varenda kanal
  • Hissen i vårt hus som gjorde ett "fritt fall" med mig häromdan
  • Pauserna i Scrubs och alla andra tv-program
  • Paolo Roberto
Det var det.

Ferre hos Uller.

Har ju helt glömt att lägga ut bilderna från första festen i Emmas nya casa, nu senast jag var i Khamn. Sjukt trevligt hade vi. Tjejfest is queen.



Enjoy!

7 shots



He's been trying shooting all the angels/devils inside
Playing around with the good and the evil in his mind
Alone in the desert and cold, so cold

Give me light.

Gud vilken värdelös och grå dag. Har endast befunnit mig inomhus och känt mig eländig och sjuk, och dessutom sticker det i mina ögon som är helt puffiga efter att ha lipat sönder på Harry Potter-bion igår. (Ja jag lipar alltid när jag läser det kapitlet då Dobby dör). Men nu ska jag rycka upp mig och börja med middagsmat. Bjuder på en bild vars symboliska värde ligger i att jag längtar ganska mycket tillbaka till Marmaris just nu.

Pluggdag.

Tillbringat större delen av dagen i skolan, och har för första gången tyckt att kursen Internationella Relationer är instressant. Kanske beror det på att jag skriver om Grön Teori, eller kanske på att jag gör det tillsammans med mina bästa vänner/kursare. Grymt fint. Nu har jag bara grön teori, feminism och internationell politisk ekonomi (som kommer suga) kvar sen får jag äntligen läsa mänskliga rättigheter igen! Lycka!


rolig utsikt från biblan.. eller inte


djupt koncentrerad Lisa..



som sagt.. koncentrerad..


tråkbok


mina fossingar i världens gottigaste sockar


booring..

På topplistan!

Ett av mina absoluta favoritklipp tillägnar jag min kära vän Pinnen, som inte bara är min soulmate utan också mitt bloggtekniska ombud. Tack Pinnen för att du har styrkan att vara grym när jag är efterbliven :)

Lättad.

Dagens stora höjdpunkt var att jag blev godkänd på realismtentan. Så godkänd man kan bli dessutom. Anspänningen som släppte när jag verkligen insåg att jag hade klarat det fick mig nästan att spy. Satt på föreläsningen om Poststrukturalism (kul kul, not so much..) när jag fick ett sms av min skolkande kursare Sandra: "för att göra föreläsningen lite mer spännande för dig kan jag meddela att resultatet har kommit upp"

Höll på att få en hjärtinfarkt de luxe innan jag väl hade fått tag på mitt resultat och fattat att allt gått vägen. Började typ lipa av glädje och tänkte på hur mycket Rille skulle ha skämts å mina vägnar om han såg mig böla inför allmän beskådning. Tackar Waltz, Mearsheimer, Mogenthau, Linklater, Hobbes och Donnelly för ett gott samarbete och hoppas att jag slipper er för all framtid! Alla utom Hobbes i alla fall.

Nu ska jag tokdäcka till det underbara ljudet av min make som mördar till höger och vänster i det nya Assasin's Creed. Ljuvligt.



Ungefär såhär jag känner mig just nu, haha!

4

Listan är tagen från Hannah :)

4 TV-program jag ser:
1. Entourage
2. Scrubs
3. Family Guy
4. How I met your mother

4 saker jag gjort idag:
1. Gått en långpromenad med Rille
2. Myst med mina kisar
3. Köpt lyse till cykeln
4. Lagat en sjukt god räkwok

4 saker jag längtar efter:
1. Lördag när jag och Rille ska se Harry Potter
2. Manchester United-resa med pappa
3. Julen
4. Att min nuvarande kurs ska ta slut

4 saker på önskelistan:

1. Ny regering i detta land
2. Armbandet från Unicef med För Varenda Unge-emblemet
3. Nytt soffbord
4. Lite vit härlig snö över Malmö och Karlshamn till julen

French.

Inte gjort många knop denna afton. Meckat lite fransk manikyr på mina små naglar och kollat på Grey's. Tjejigt värre. Och det är definitivt läge att plugga lite känner jag, men vem ska ge mig energin till det? Nej just det. Det blir nog lite Scrubs istället. Gud vad jag är dålig.



Sjukt dålig kvalle på bilden av någon anledning. Skyller på mörkret.

Otra vez - Hola guapas!

Ja, jag började om. Vet inte varför men det känns ganska bra. Just nu vill jag ha en blogg där jag skriver för mig själv - och bara för mig själv. Orkar inte riktigt vara klämkäck och mysgullig, tänker endast vara som jag trivs bäst, det vill säga mig själv.

Så vi får väl se vad det blir av detta, kanske blir det inte olikt mitt gamla bloggande. Den som lever får se helt enkelt, men kan tänka mig att det bjuds lite av varje; fotboll, musik och annat som ligger mig varmt och hjärtat eller på annat sätt huserar i mitt liv.

Så slutligen - välkomna :)