Bitterhet. (Varning för EXTREMT ytligt inlägg!)

Alltså, ibland i livet får man bekräftelse som man i efterhand (ibland även låååångt i efterhand) bara önskar att man absolut inte hade fått.
Ett exempel: en kille som man träffade för miljoner år sedan har en ny tjej. Självklart facebookar man henne och upptäcker att hon är, i ordets rätta bemärkelse, skitful. Man tänker närmare på saken och inser att alla hans tjejer, både före och efter en själv i ordningen, ser ut som skit. Och så tittar man sig i spegeln och tänker: Jaha, vad fan?
Ett exempel till: I brist på sisterhood och solidaritet mot andra kvinnor bortser man från att vara mänsklig och snyltar på en upptagen kille. Sen tänker man efter. Hans flickvän, sambo, fru, särbo (whatever) är en ohygglig syn. Återigen ser man sig i spegeln och tänker: Jaha, vad fan?

Slutsatsen man drar i dessa två fall är att bekräftelsen man fick när killen i fråga sa att man var snygg/vacker/söt (eller vad han nu sa för att få omkull en) i slutändan inte alls blir någon positiv komplimang utan snarare en förolämpning i stil med: Du är prceis lika ful som alla de andra skräcködlorna jag varit med.

Där har vi det, bara en liten reflektion såhär på kvällskvisten.. Ytligt men ack så sant.
4 Kommentarer till "Bitterhet. (Varning för EXTREMT ytligt inlägg!)"
Postat av: Liselott =)

Är du ett psycho eller ett geni igentligen Lisa? Både och tror jag att döma av denna analys.. =)


Datum: 2011-04-20 / Klockan: 12:49:04
Postat av: Lisa

Geni helt klart :)

URL: http://lisamaryanne.blogg.se/
Datum: 2011-04-20 / Klockan: 14:15:51
Postat av: Emelie

hahahaah lisa larsson du är en mycket sjuk människa!!! (:


Datum: 2011-04-20 / Klockan: 23:25:55
Postat av: Lisa

Ja, men det är allt annat än mitt fel. Träffar ju er två ungefär tre kvällar i veckan. Konstigt att man blir dum i huvet eller? NEJ! :D

URL: http://lisamaryanne.blogg.se/
Datum: 2011-04-21 / Klockan: 13:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: